Ευχές της ΚΟΜΑΘ για Καλή Κυνηγετική Χρονιά 2018-2019

0

Η έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου αποτελεί το εφαλτήριο για την άσκηση της αγαπημένης δραστηριότητας για χιλιάδες συμπολίτες μας. Το Δ.Σ. της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης εύχεται σε όλους τους κυνηγούς καλή κυνηγετική χρονιά, με υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους.

Η έγκαιρη υπογραφή της φετινής Ρυθμιστικής από τον αρμόδιο Αν. Υπουργό Σωκράτη Φάμελλο, αλλά και η πρόθεσή του να διαβουλεύεται με τους θεσμικούς εκπροσώπους των κυνηγών, χωρίς αιφνιδιασμούς και πολώσεις, διασφάλισε τον καλύτερο συντονισμό των αναγνωρισμένων Κυνηγετικών Συλλόγων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών τους για την έκδοση της άδειας θήρας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι μέσα από την λειτουργία των κυνηγετικών οργανώσεων μας και την κατάθεση τεκμηριωμένων θέσεων, ως συνεργαζόμενοι οργανισμοί με την Πολιτεία θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη διαφύλαξη της κυνηγετικής δραστηριότητας και την προστασία των θηραματικών πληθυσμών και της άγριας πανίδας.
Ο εφοδιασμός με την άδεια θήρας μας είναι το υποχρεωτικό έγγραφο του πολίτη για την άσκηση του κυνηγίου, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι αυτό οφείλει να γίνεται με πλήρη σεβασμό στην ισχύουσα νομοθεσία και στους άγραφους νόμους του κυνηγιού, στον συνάδελφο κυνηγό, στα όργανα τήρησης των νόμων, στο μόχθο του αγρότη, στο θήραμα και στην άγρια πανίδα, διατηρώντας τη φυσιογνωμία του παραδοσιακού ελληνικού κυνηγίου.

Ας θυμόμαστε πως η κυνηγετική οικογένεια βγαίνει δυνατή μέσα από την ενότητα αλλά και το συντονισμένο έργο. Ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν να γίνει ο αρνητικός πρεσβευτής της μακρόχρονης ελληνικής κυνηγετικής παράδοσης,

Καλή Κυνηγετική Χρονιά

Με τιμή
Ιωάννης Πολυχρόνης
Πρόεδρος Δ.Σ. της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων