Λαθροθήρας, με ξένο αυτοκίνητο, ξένο όπλο και χωρίς άδεια!!!

0

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Θεοδωρακόπουλος Θεόδωρος και Χυτήρης Απόστολος εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην ευρύτερη περιοχή του Καραβόμυλου της Τ.Κ. Σάμης, Κεφαλληνίας.

Περί ώρα 06:30 αντιλήφθηκαν όχημα να κινείται ύποπτα και το σταμάτησαν προκειμένου να προβούν στον προβλεπόμενο εκ του νόμου έλεγχο.
Διαπίστωσαν ότι εντός του οχήματος υπήρχε κυνηγετική καραμπίνα, έτοιμη προς χρήση, γεμάτη με δύο φυσίγγια κατάλληλα για κυνήγι λαγού και ότι δίπλα της υπήρχαν πολλά φυσίγγια διαφόρων γομώσεων. Το άτομο αυτό (αλβανικής υπηκοότητας) τους δήλωσε ότι ούτε το όχημα ήταν δικό του, ούτε η καραμπίνα και ότι δεν είναι κάτοχος άδειας θήρας. Επίσης τους δήλωσε ότι όλα αυτά ανήκουν στο «αφεντικό» του, το οποίο και υπέδειξε.
Στη συνέχεια, όταν κατάλαβε ότι θα προσαχθεί σε αυτόφωρη διαδικασία, τράπηκε σε φυγή.

Οι θηροφύλακες ενημέρωσαν άμεσα το Α/Τ Σάμης προκειμένου να ενεργοποιηθεί εναντίον τους η διαδικασία του αυτοφώρου, προέβησαν σε κατασχέσεις των παράνομων μέσων θήρας και υπέβαλαν την σχετική μήνυση στην Δ/νση Δασών Κεφαλληνίας και Ιθάκης, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού αλλά και του Ποινικού Κώδικα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων