Ο ΟΦΕΙ για τους πρώτους αγώνες ΑΚΙ ιχνηλατών

0

Ο Σεπτέμβρης του 2018 θα μείνει βαθιά χαραγμένος στις μνήμες όλων των φίλων της αγωνιστικής κυνοφιλίας, διότι ήταν ο μήνας που φιλοξένησε τους ΑΚΙ ιχνηλατών.  Στις αρχές του μήνα τους πρώτους αγώνες ΑΚΙ Ελληνικών ιχνηλατών του ΟΦΕΙ και στα τέλη τους πρώτους μικτούς ΑΚΙ ιχνηλατών, δηλαδή όλης της ομάδος 6.

Συγχαρητήρια ξανά στον Κυνοφιλικό Όμιλο Λαμίας που διοργάνωσε αυτούς τους πρώτους αγώνες και σε όλους τους αρωγούς. Θέλουμε ως Δ.Σ του ΟΦΕΙ να συγχαρούμε τους νικητές των αγώνων αυτών. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Michail Pezikoglou που με τα μπηγκλ του, είναι ο πρώτος νικητής στην ιστορία των πρώτων επίσημων αγώνων ΑΚΙ ιχνηλατών ομάδος 6. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Όμως μέσα στις διακρίσεις, κι ας μας πικραίνει λίγο που δεν είναι πρώτη, είναι και η Εθνική μας φυλή.

Ανάμεσα στις φυλές που κατάφεραν να αγωνιστούν σε αυτούς τους αγώνες, οι ΕΙ του Γιώργου Μπακατσούλα τα κατάφεραν και μπήκαν στη βαθμολογία. Είχαμε δηλαδή δύο φυλές στη βαθμολογία, εκ των οποίων η μία ήταν η Εθνική μας φυλή. Συγχαρητήρια και στο Γιώργο Μπακατσούλα που εκπροσώπησε την Εθνική φυλή και του ευχόμαστε και εις ανώτερα.

Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους, στους θεατές και σε όλους όσους συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθούν αυτοί οι αγώνες. Ένα μεγάλο μπράβο και στους κριτές του ΟΦΕΙ που έκαναν ότι μπορούσαν για να αξιολογήσουν τους σκύλους που έλαβαν μέρος.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Κυνοφιλικό Όμιλο Λαμίας και να μιμηθούν και άλλοι όμιλοι τις ενέργειές του. Έστω και από μακριά (δια τηλεφώνου) και αφού μου ζητήθηκε κάποια βοήθεια, κατάλαβα ότι ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Λαμίας Nikos Kaltsas και η σύζυγός του Eva Skotida, είναι άνθρωποι με κύρος και με πολύ μεγάλο πάθος για την Κυνοφιλία. Συγχαρητήρια για όλα όσα κάνατε για να γίνουν αυτοί οι αγώνες.

Ο ΟΦΕΙ είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε στο μέλλον!

Φ. Πεσιλής

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων