Απεγκλωβισμός κυνηγόσκυλου στην ΕΟ Τρίπολης – Μεγαλόπολης

0

Για κακή του τύχη το κυνηγόσκυλο Ντικ έπεσε από έναν βράχο ύψους περίπου 8 μέτρων, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να μην μπορεί να επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του.

Το πρωί της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου ο κ. Μαρίνος με τον πιστό του φίλο τον Ντικ, είχαν βγει για κυνήγι, αλλά οπωσδήποτε δεν μπορούσαν να φανταστούν τι περιπέτεια τους περίμενε.Ο σκύλος ενώ περπατούσε πάνω σε ένα βράχο ύψους περίπου 16 μέτρων πάνω από την Εθνικό Οδό Τρίπολης – Μεγαλόπολης έπεσε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.Ο σκύλος δεν μπορούσε με τίποτα να ανέβει, ούτε όμως ο ιδιοκτήτης μπορούσε να τον προσεγγίσει.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Μαρίνος, στο σημείο έφτασε αυτοκίνητο του ΜΟΡΕΑ, αλλά και πάλι δεν μπορούσε κανείς να προσεγγίσει τον εγκλωβισμένο σκύλο. Ύστερα από λίγο κλήθηκε η Πυροσβεστική.«Ήρθε η πυροσβεστική και με τον γερανό κατάφεραν να φέρουν πάλι κοντά μου τον Ντικ», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος θέλει να ευχαριστήσει την Πυροσβεστική και όλους όσοι βοήθησαν για να σωθεί ο σκύλος του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον ιδιοκτήτη του σκύλου, μάθαμε ότι ο Ντικ έχει τραυματιστεί και του έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες.Η 4η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, μία μέρα αγάπης και ευαισθητοποίησης για όλα τα ζώα.

Η ιστορία του κυνηγόσκυλου Ντικ φανερώνει ότι η ευθύνη του ανθρώπου προς τα ζώα προάγει τον πολιτισμό μας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων