Είχε βγει νύχτα για αγριογούρουνα!

0

Για μία σειρά παραβάσεων του νόμου περί θήρας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού, που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, να ασκεί θήρα σε μη επιτρεπόμενη ώρα.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, το βράδυ της Δευτέρας, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής με τη συνδρομή και του Κυνηγετικού Συλλόγου Καναλακίου πραγματοποίησε περιπολία σε αγροτική περιοχή στην ΤΚ Θέμελου του Δήμου Πάργας.

Λίγο μετά τις 02.00 τα μεσάνυχτα, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες σταμάτησαν για έλεγχο ένας ημεδαπό, που προηγουμένως είχε θηρεύσει δύο αγριόχοιρους, τους οποίους μετέφερε σε κοντινό σημείο.

Σε βάρος του ατόμου που δε διέθετε άδεια θήρας, ασκήθηκε δίωξη για το αδίκημα της άσκησης θήρας τη νύχτα, ενώ κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια που είχε μαζί του, όπως και τα δύο νεκρά ζώα.

Με αφορμή και το συγκεκριμένο περιστατικό, το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ υπενθυμίζει προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι έλεγχοι και οι περιπολίες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής είναι αδιάλειπτοι και θα συνεχιστούν για την αποτροπή κάθε παραβατικής συμπεριφοράς που εκθέτει την κυνηγετική οικογένεια και αντίκειται στους κανόνες άσκησης θήρας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων