Αγώνες για λαγόσκυλα στην Φωκίδα στις 3 & 4 Νοεμβρίου!

0

Αγώνες ιχνηλατών που θα διεξαχθούν σε λαγότοπους της Γκιώνας και την Οίτης, διοργανώνει στις 3 & 4 Νοεμβρίου 2018 ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος με την υποστήριξη της Ομάδος Εκπαίδευσης Λαγοκυνηγών (ΟΕΛ). Οι Αγώνες είναι επίσημοι με απονομή CACT, (Πιστοποιητικό Ικανότητος Πρωταθλητού Εργασίας, και διοργανώνονται με την έγκριση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καθαρόαιμοι ιχνηλάτες (Ομάδα 6) που διαθέτουν γενεαλογικό πιστοποιητικό του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος (ΒΕΑ ή ΒΕΚ), βιβλιάριο εργασίας (εκδίδεται από τον ΚΟΕ) και φέρουν ηλεκτρονική ταυτοποίηση (microchip).

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ για τον πρώτο σκύλο, 15 για το δεύτερο και από τον τρίτο και για περισσότερους 10 ευρώ, ανά ημέρα. Οι κατηγορίες είναι οι εξής: ατομικό, ζεύγος και αγέλη (4 έως 8 σκύλοι). Στις κατηγορίες ζεύγους και αγέλης οι σκύλοι πρέπει να είναι της ίδιας φυλής.

Δηλώστε συμμετοχή αναφέροντας όνομα σκύλου φυλή, ιδιοκτήτη, κυναγωγό, κατηγορία συμμετοχής, αριθμό βιβλιάριου εργασίας και αριθμό microchip
Τόπος: Καλοσκοπή Φωκίδος 
Ώρα συνάντησης: 06.00 και τις δυο ημέρες των αγώνων.
Διαμονή: Ξενώνας ”Το Όνειρο”. Τηλ. 6973203698 
Συμμετοχές-πληροφορίες: τηλ. 6936.694640 email kfokidos@gmail.com

 kynoclub.gr 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων