Υπερμαραθώνιος για την πέρδικα από τον ΚΣ Αργοστολίου

0

 

Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Αργοστολίου, στην προσπάθεια του, να βοηθήσει, να ενημερώσει, να προβάλει, τα πολύ μεγάλα προβλήματα, της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας, διοργανώνει την 1η Δεκεµβρίου 2018 και ολοκληρώνει στις 2 Δεκεµβρίου 2018, ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ.

Ο υπερµαραθώνιος, είναι απόστασης περίπου ογδόντα χιλιομέτρων, και θα ξεκινήσει από την παραλία της
Αγίας Ευφημίας (Ώρα 24:00) και περιδιαβαίνοντας από την Ιερά Μονή Θεμάτων, Πρόποδες Αγίας Δυνατής, Αγραπιδιές, εκκλησάκι Αγίου Ελευθερίου-Ρούδι-Κεραίες Αίνου, Νότια Πύλη Αίνου, Σχολείο Αγίου Γεωργίου, θα τερματίσει περίπου στις 15:00 στην πλατεία της Σκάλας.
Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος, βοηθώντας τον σύλλογο, σε αυτό του το εγχείρημα και στην προσπάθεια του, για προβολή και διάδοση της προστασίας της πέρδικας, είναι :
1. Βασιλατου Ανδριάνα
2. Βοσνακης Βασίλης
3. Λαµπίρης Γεράσιμος
4. Λούκας Διονύσης
5. Παπαλάμπρος Λάμπρος
6. Ράλλης Νικόλαος
7. Φωκάς Νικηφόρος
8. Χάλδας Παναγής
9. Μιχος Παναγής
Στα τελευταία δε μέτρα της διαδρομής θα μπορούσαν να συµμετέχουν και όσοι άλλοι θα το επιθυμούσαν.
Στους παραπάνω αναφερόµενους σταθμούς ανεφοδιασμού, θα βρίσκονται αυτοκίνητα (συλλόγου, θηροφυλακής, δασαρχείου, Φορέα Αίνου, κάποιων μελών του συλλόγου κ.λ.π)προς εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των αθλητών σε: νερό, ρούχα, τρόφιμα, πρώτες βοήθειες, ιατρική βοήθεια και ότι άλλο χρειαστούν. Στο τέλος της διαδρομής, στην Σκάλα, θα δοθούν διπλώµατα συμμετοχής, οµιλία του Προέδρου του Κυνηγητικού Συλλόγου Αργοστολίου, και θα προσφερθεί καφές και γλυκό στους παρευρισκόµενους.

Τέλος ο Υπερμαραθώνιος για την πέρδικα θα είναι μια προσπάθεια του συλλόγου να καθιερωθεί κάθε χρόνο,
αναβαθµιζόµενος, διαφημίζοντας το Νησί, σε όλη την Ελλάδα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων