«Πίστευα πως πυροβολούσα αγριογούρουνο» Ομολογία για τον θάνατο κυνηγού

0

«Πίστευα πως πυροβολούσα αγριογούρουνο». Αυτό φέρεται να υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών 52χρόνος ο οποίος ομολόγησε πως ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον 32χρόνος κυνηγό, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες στα Ιωάννινα, κατά τη διάρκεια παγανιάς αγριογούρουνου.

Από τη στιγμή που συνέβη το τραγικό περαστικό, την προηγούμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου, η αστυνομία των Ιωαννίνων προσπαθούσε να διαλευκάνει την υπόθεση.

Η ομάδα των εννέα που βρίσκονταν μαζί με τον άτυχο νέο στην παγανιά του αγριογούρουνου, ισχυρίζονταν από το βράδυ της Κυριακής ότι δεν πυροβόλησε κανείς από τους ίδιους.

Ωστόσο, τα στοιχεία που είχαν προκύψει από την νεκροψία ήταν σημαντικά, καθώς προσδιόριζαν την απόσταση των βολών και την φορά.

Η Αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει σε αναπαράσταση. Οι εννέα κυνηγοί στήθηκαν στα καρτέρια και στα σημεία που βρίσκονταν το μοιραίο απόγευμα.

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που συνέδραμε την επιχείρηση, με GPS, έκανε την πλήρη καταγραφή θέσεων και αποστάσεων.

Ο 52χρονος που κατάγεται από άλλο χωριό και όχι από το ίδιο με το θύμα, ομολόγησε στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι μετά τον τραγικό θάνατο του 32χρονου, υπέστη σοκ και στην συνέχεια φοβήθηκε την κοινωνική κατακραυγή, ως εκ τούτου και δεν ομολόγησε άμεσα.

Ο δράστης, όπως πίστευαν από την αρχή οι έμπειροι αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, ήταν ο πρώτος που βρήκε τον 32χρονο νεκρό.

 www.dikastiko.gr 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων