Λαθροθήρες με σβησμένο αριθμό όπλου και προβολέα!

0

Μια νέα επιτυχία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής για παραβάσεις του νόμου περί θήρας καταγράφηκε πριν λίγες ημέρες (στις 6 Νοεμβρίου) στην περιοχή της Καλλιπεύκης, Δ.Ε. Γόννων του Δήμου Τεμπών εντός του Καταφυγίου Άγριας Ζωής «Καλλιπεύκης – Κρανιάς – Ραψάνης».

Πιο συγκεκριμένα οι θηροφύλακες Αλ. Λιούμπης και Η. Τσιολέκης, ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία στην περιοχή, εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα, κάνοντας τη χρήση προβολέα. Σε μπλόκο που πραγματοποίησαν, ακινητοποίησαν το όχημα και κατέσχεσαν τον προβολέα που έφερε ο συνοδηγός του οχήματος. Σε έρευνα που ακολούθησε στη γύρω περιοχή εντόπισαν ένα κυνηγετικό όπλο γεμάτο με φυσίγγια και σβησμένο τον αριθμό του. Οι Θηροφύλακες προχώρησαν στην κατάσχεση του όπλου, καθώς και στη σύνταξη μηνυτήριας αναφοράς.
Ο πρόεδρος της Ζ’ Κ.Ο.Θ. κ. Μπαλατσός συνεχάρη τους Θηροφύλακες για την επιτυχία αυτή και επισήμανε ότι η δράση της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής για την πρόληψη και την καταστολή τέτοιου είδους παραβατικών συμπεριφορών θα ενταθεί με τη βοήθεια και τη συμμετοχή των Κυνηγετικών Συλλόγων και των κυνηγών.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων