Λαθροθήρες προξένησαν ζημιές σε όχημα της Θηροφυλακής

0

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, οι θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ.κ. Γεωργίου Μάριος και Χυτήρης Απόστολος, συνεπικουρούμενοι από τον Γενικό Γραμματέα του Κ.Σ. Καμαρών κ. Σαμαρτζή Βασίλειο, εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Δουμενών του Δήμου Καλαβρύτων.

Περί ώρα 20.30 εντόπισαν όχημα, από το οποίο γινόταν χρήση προβολέα με προφανή σκοπό την λαθροθηρία. Το προσέγγισαν και πράγματι διαπίστωσαν ότι πάνω στην καρότσα του βρίσκονταν δύο άτομα εκ των οποίων το ένα κρατούσε κυνηγετικό όπλο και το άλλο προβολέα μεγάλης ισχύος. Όταν όμως τα άτομα αυτά αντιλήφθηκαν το όχημα της θηροφυλακής πήδησαν από την καρότσα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ο δε οδηγός -τον οποίο και αναγνώρισαν οι θηροφύλακες- ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, προξενώντας υλικές ζημιές στο υπηρεσιακό όχημα.

Ενημερώθηκε άμεσα το Α.Τ. Καλαβρύτων και κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες (υποβολή μήνυσης, διαδικασία αυτοφώρου κ.τ.λ.). Να επισημάνουμε ότι ο οδηγός του οχήματος είχε μηνυθεί και στο παρελθόν για παράνομη θήρα την νύχτα.

ΤΟ Δ.Σ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων