Ο ΚΣ Σύρου δίπλα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες

0

Στα πλαίσια των κοινωνικών του δραστηριοτήτων και επ’ ευκαιρία των επερχόμενων εορτών ο κυνηγετικός σύλλογος σε συνεργασία με την ομοσπονδιακή θηροφυλακή επισκέφθηκε την στέγη ανηλίκων στην Ερμούπολη.

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για άλλη μία φορά στην κοινωνία της Σύρου ο κυνηγετικός σύλλογος Σύρου επιχειρώντας τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων να προσφέρει βοήθεια και ανακούφιση σε δεκάδες παιδιά του νησιού μας!

Έτσι σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία των κυνηγών και η θηροφύλακας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, βρέθηκαν στη Στέγη ανηλίκων και εφήβων Σύρου, όπου και πρόσφεραν δεκάδες κιλά τροφίμων, παιχνιδιών και ρούχων.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την πολύπλευρη δράση και προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο της πόλης μας. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και διαμηνύοντας ότι κυνηγετικός σύλλογος δεν σημαίνει μόνο η έκδοση κυνηγετικών αδειών, δεν σημαίνει η παραγωγή, εκτροφή και απελευθέρωση θηραμάτων αλλά η συμπαράσταση στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Ο πρόεδρος του Κυνηγητικού συλλόγου, Σπύρος Βαρθαλίτης ευχαρίστησε θερμά τρεις επιχειρήσεις της Σύρου, οι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης.

Το Κρεοπωλείο »ΤΟ ΧΑΣΑΠΑΚΙ», το ΟΠΟΡΟΠΩΛΕΙΟ του ΞΑΓΟΡΑΡΗ ΜΑΘΙΟΥ και τα ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΥ ΔΑΛΜΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ και ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΓΑΔ.

«Άλλη μια δράση κοινωνικού περιεχομένου επετεύχθη από το σύλλογο της καρδιάς μας, με στόχο τα παιδιά μας. Σύσσωμο το Δ.Σ. μα και τα μέλη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές της Στέγης ανηλίκων και εφήβων Σύρου, για την ευκαιρία που μας έδωσαν να φωτίσουμε μερικά παιδικά χαμόγελα ετούτες τις Άγιες μέρες και να ευχηθούμε σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, χαμόγελα και ζεστές καρδιές»

cyclades24.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων