Σεμινάριο αναγνώρισης Ελληνικού Ιχνηλάτη

0

Η σοβαρή προσπάθεια του Ομίλου φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη για την ανάδειξη και διάδοση του μοναδικού ελληνικού κυνηγόσκυλου αναγνωρισμένου από την F.C.I (Federation Cynologique Internationale – Διεθνή Κυνολογική Ομοσπονδία) φαίνεται να έχει ευοίωνο μέλλον στην χώρα μας.

Απόδειξη, η μεγάλη, βροντερή και ενθουσιώδης παρουσία πολλών συναδέλφων που ταξίδεψαν από όλη την Βόρεια Ελλάδα, την Πτολεμαΐδα, τις Σέρρες, το Κιλκίς, τη Χαλκιδική, τη Δράμα, για να βρεθούν στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ώστε να κριθούν και να πάρουν ΒΕΑ 1 για τους σκύλους ιδιοκτησίας τους .

Η χθεσινοβραδινή εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τον Όμιλο Ελληνικού Ιχνηλάτη και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, είχε κριτή το Διεθνή κριτή μορφολογίας και εργασίας της ομάδας 6 & 7 ( ιχνηλατών & δεικτών) κ. Ιωάννη Φραγγίδη, μέλος του Κ.Σ. Αμπελοκήπων, ο οποίος παράλληλα με την εξέταση των μορφολογικών χαρακτηριστικών των σκύλων έδινε χρήσιμες συμβουλές στους ιδιοκτήτες τους.

Στο δεύτερο μέρος της σπουδαίας εκδήλωσης πήρε τον λόγο ο κ. Γαβριήλ Νιάνιος, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και ο ίδιος διεθνής κριτής μορφολογίας και εργασίας της ομάδας 7 (δεικτών) ο οποίος ανέλυσε τη σπουδαιότητα της προσπάθειας της καθαροαιμίας στους σκύλους και τις σημαντικές θετικές επιπτώσεις που συνήθως έχει στην σωματοδομή και  μηχανική κατά την διάρκεια της εργασίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Κ Σ Ελευθερούπολης (και φανατικός της φυλής) κ. Γιώργος Ρινότας, όπως επίσης και ο Κοσμήτορας του ΟΦΕΙ (Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη) κ. Μαργαριτιάδης

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,
Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων