Κυνηγτετικά Νέα

0

Tην Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, κυκλοφορούν τα ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ, η πιο έγκυρη φωνή για τη φύση, την άγρια ζωή την ύπαιθρο και τους ανθρώπους της. Αναζητήστε τα σε όλα τα περίπτερα

Τα θέματα αυτού του φύλλου

Τον έκαψαν με βόμβα!

Αν και επρόκειτο για μία βόμβα χωρίς προειδοποίηση σε μία από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, αν και για πρώτη φορά υπήρξε ανθρώπινο θύμα σε αυτές τις “επιχειρήσεις” των… “ζωόφιλων” και χορτοφάγων “αντιεξουσιαστών” που ολοένα πυκνώνουν, η υπόθεση πέρασε… στα ψιλά της Αστυνομίας και των Μ.Μ.Ε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παγίδες θανάτου στα δάση της Χαλκιδικής
Η δραματική διάσωση ενός κυνηγόσκυλου μέσα από πηγάδι αρχαίου μεταλλείου της Χαλκιδικής, αποκάλυψε δεκάδες παρόμοιες παγίδες θανάτου στην περιοχή μεταξύ Ολυμπιάδας και Βαρβάρας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στρουθοκάμηλοι Αμερικής τρομάζουν… την Γερμανία!
Τα μεγαλόσωμα πουλιά Ρέα μπορεί να είναι αστεία στην εμφάνιση, αλλά αυτή τη στιγμή ούτε οι αρχές ούτε και οι αγρότες χαμογελούν μαζί τους στην Γερμανία, λόγω των προβλημάτων που προκαλούν στην αγροτική παραγωγή της χώρας.

ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΙ
Παράταση για αγριόχοιρο μελετάει το υπουργείο
Ο Σ.Φάμελλος, σκέφτεται ως ημερομηνία λήξης για τα αγριογούρουνα την 27η Ιανουαρίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγώνας για να σωθεί μέσα από χαράδρα
Μία λανθασμένη εκτίμηση σε ένα ολισθηρό μονοπάτι έστειλε έναν κυνηγό σε μία σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων, από την οποία γλίτωσε χάρη στη βοήθεια των φίλων του και των ανδρών της ΕΜΑΚ.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Όταν η Θεσσαλία έγινε… Σιβηρία!
Κάθε κυνηγετική δραστηριότητα σταμάτησε στο μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλίας, για τις δύο εβδομάδες του παγετού των χιονιάδων και των πολικών θερμοκρασιών…

ΤΣΙΧΛΕΣ
Την μία σε Δήμαινα την άλλη σε Αταλάντη
Με τη βοήθεια της… “Σοφίας”, απηυδισμένοι τσιχλοκυνηγοί προσπαθούν και βλέπουν “άσπρες ημέρες”, με διαδοχικές εξορμήσεις στην Δήμαινα και στην Αταλάντη.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Πίσω από καλαμιές της Βεγορίτιδας…
Όσα είδα και όσα βίωσε μία παρέα Αθηναίων κυνηγών, που για δύο ημέρες βρέθηκε “φιλοξενούμενη” στις όχθες της Βεγορίτιδας…

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Τα γάντια έπαψαν να είναι πρόβλημα
Δοκιμάζουμε τα γάντια της βρετανικής εταιρείας MacWet, που υπόσχονται να λύσουν το πρόβλημα του σταθερού κρατήματος σε όλες τις καιρικές συνθήκες…

ΟΠΛΑ
Ο άδικος μύθος για τις καραμπίνες αερίων
Σε όσες δοκιμές έχω κάνει, συγκρίνοντας μεταξύ τους καραμπίνες αερίων και αδρανείας ως προς το βλητικό αποτέλεσμα, ουδέν… αξιοσημείωτο προέκυψε!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Ένα μυστικό για τα μπεκατσόσκυλα
Οι νεαροί σκύλοι που δείχνουν ακραία “νοοτροπία” από την αρχή της καριέρας τους, υπόσχονται και ένα… δύσκολο μέλλον στη “διαχείρισή” τους, όταν κυνηγάνε μπεκάτσες.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Ψάχνοντας φάσσες σε μέρη της Αρκαδίας
Τα μεγάλα δέντρα τραβάνε πάντα την προσοχή των πουλιών, είτε για να λιαστούν μετά τις ξάστερες νύχτες με πάγο, είτε για να εποπτεύσουν για λίγο την περιοχή, πριν πέσουν να βοσκήσουν.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ
Για τα σκυλιά μας ρε γαμώτο…
Συνήθως, σκύλοι του Αγίου Βενάρδου είναι που σώζουν αποκλεισμένους ανθρώπους μέσα στα χιόνια, αλλά στον Φύλυρο Θεσσαλονίκης οι όροι αντιστράφηκαν!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων