Η βασιλόπιτα του ΚΣ Αχαρνών

0

Όλοι μαζί μπορούμε,
Μπορούμε να κυνηγάμε ασφαλείς και να επιστρέφουμε στις οικογένειές μας υγιείς. Μπορούμε να διαχειριστούμε το θήραμα ενδημικό και αποδημητικό επ’ ωφελεία της πανίδας της χώρας μας και όχι μόνο. Μπορούμε να προστατεύσουμε τη φύση, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής μας. Μπορούμε μέσα από τους κυνηγετικούς συλλόγους και οργανώσεις μας, να αναβαθμίσουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα, εμάς τους ίδιους, να αποκτήσουμε γνώσεις και δεξιότητες που θα προσφέρουν στον συνάνθρωπο, την τοπική κοινωνία και εν τέλει στην Πατρίδα μας.

Την κοινή αυτή διαπίστωση αποκόμισαν τα μέλη και οι φίλοι που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του εντευκτηρίου, καθώς και οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου το απόγευμα στα γραφεία μας στη διάρκεια της εορτής κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών, η οποία αποτελεί θεσμό σε Αχαρνές και Φυλή.

Με χαρά φέτος καλωσορίσαμε τον καινούργιο Πρόεδρο της Κ.Σ.Ε. Γιώργο Αραμπατζή τον οποίο τιμήσαμε ευχόμενοι καλορίζικος και σιδερένιος στα νέα του δύσκολα καθήκοντα.

Με σεβασμό υποδεχτήκαμε έναν μεγάλο ΑΝΘΡΩΠΟ τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο, φίλο, συνκυνηγό και αρωγό του συλλόγου μας, στον οποίο απονεμήθηκε μέσω του Βασίλη Λαζάρου πλακέτα ευχαριστίας για την προσφορά του στον εκσυγχρονισμό του εντευκτηρίου και των γραφείων μας σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό, καθώς και στην προμήθεια εξοπλισμού ασφαλείας των θηροφυλάκων της Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε.

Με ειλικρινή φιλία τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό.

Με ένα θερμό ευχαριστώ εκ μέρους του κυνηγετικού κόσμου χαιρετήσαμε τους φίλους Βουλευτές Αττική, που όποτε το κυνήγι βάλλεται από κάθε λογής τυχάρπαστους που τοποθετούνται σε επίκαιρους για εμάς τομείς, ο καθείς δίνει την μάχη του στο κόμμα του και την Βουλή υπέρ των στοιχειοθετούμενων πάντα θέσεών μας. Και όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κ.Σ.Ε., λόγω και της επικείμενης προεκλογικής περιόδου απευθυνόμενος στους κυνηγούς, να στηρίξουν ανεξάρτητα πολιτικής παράταξης υποψηφίους που συμπορεύονται και είναι φίλοι μας εδώ και πολλά χρόνια. Και ήταν οι ακόλουθοι:

Ο Ρουμελιώτης από χωριό του Καλλίδρομου με κυνηγετική παράδοση, από τον ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος, ο δικός μας, ο φίλος, συνκυνηγός και συνοδοιπόρος στους αγώνες μας Κώστας Κατσίκης από τους ΑΝ.ΕΛ., από την Ν.Δ. ο Βουλευτής επικρατείας Βασίλης Οικονόμου, ο πάντα μαχητής με τεκμηριωμένες απόψεις υπέρ μας Μάκης Βορίδης, οι διαχρονικά φίλοι των κυνηγών Γιώργος Βλάχος και Θανάσης Μπούρας. Η κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, φίλη με ενεργή παρουσία στον σύλλογό μας. Επίσης παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αχαρνών: Χάρης Δαμάσκος Περιφερειακός Σύμβουλος, Σπύρος Βρεττός δημοτικός σύμβουλος, Αφουξενίδης Θεόφιλος δημοτικός σύμβουλος και ο Πέτρος Βαρελάς.

Επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Φυλής και Πρόεδρος του ΣΥΝ-ΠΑ Δημήτρης Καμπόλης.

Ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Γιώργος Σταύρου και ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΔΗ.ΦΑ. Γιώργος Δασκαλάκης.

Ο πολιτευτής της Ν.Δ. στην Αττική Δημήτρης Τσανακλίδης καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Στο τυπικό μέρος απευθύνθηκε χαιρετισμός από το μέλος του Δ.Σ. και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Λαζάρου και από τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Θανάση Σωτηρίου καλωσόρισμα, με την ευχή το 2019 να είμαστε λιγότερο αδιάφοροι στον συνάνθρωπο, τη φύση και την χώρα μας.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στην μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου της Κ.Σ.Ε. Νικολάου Παπαδόδημα, ο οποίος αφιέρωσε την ζωή του στην προάσπιση του κυνηγιού, αφήνοντάς μας μια μεγάλη παρακαταθήκη που οφείλουμε να διαφυλάξουμε.

Προβλήθηκε σποτ με τις δραστηριότητες που πραγματοποίησε σε διάφορους τομείς ο σύλλογος με την αμέριστη συμπαράσταση των μελών του, κάτι που ενθουσίασε και γέμισε υπερηφάνεια όλους μας.

Ακολούθησε η ευλογία της βασιλόπιτας υπέρ υγείας όλων, από τον πατέρα Γεώργιο Χαλκιά και το κόψιμο κομματιών με τις ανάλογες ευχές από τον Πρόεδρο του συλλόγου και τους επίσημους προσκεκλημένους.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το φλουρί μεταξύ των παρευρισκομένων (μια Γενική Άδεια) της βασιλόπιτας και η κλήρωση της μεγάλης λαχειοφόρου με δώρο την καραμπίνα SX4 COMPOSITE SUPER MAGNUM 3,5” της WINCHESTER.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με κέρασμα στους παρευρισκομένους, ανταλλαγές ευχών και νέων που αφορούν την αγαπημένη μας δραστηριότητα.

Ευχαριστούμε τα μέλη κυνηγούς και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον πατέρα Γεώργιο, τους επίσημους προσκεκλημένους μας, τον νομικό μας σύμβουλο Θέμο Μαμάκο, τον Πρόεδρο του Πάρνης Στέφανο Καμπουράκη, τον διαχειριστή του i-Hunt Κώστα Λούρη και τον θηροφύλακα της Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε. Βαγγέλη Ρωμάνο.

Για την Γενική άδεια κληρώθηκε ο αριθμός 65 και για την καραμπίνα ο αριθμός 0320.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων