Τροποποιήθηκε το πρότυπο του Κρητικού Λαγωνικού

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Ο.Ε. με πολλή χαρά & υπερηφάνεια δημοσιεύε, το τροποποιημένο Πρότυπο του Κρητικού Λαγωνικού που ισχύει από σήμερα και σύμφωνα με αυτό θα προχωρήσει η επιλεκτική αναπαραγωγή της Φυλής, όπως και η κρίση από τους Κριτές της.

Μετά από πρόταση του Ομίλου Κρητικού Λαγωνικoύ (Ο.Κ.ΛΑ.) της 08.11.2018, το ΔΣ του ΚΟΕ, ομόφωνα ενέκρινε την τροποποίηση του Προτύπου της Φυλής, σύμφωνα με τις υποδείξεις που έκανε ο Διεθνής Κριτής όλων των Φυλών και Μέλος της Επιτροπής Προτύπων της F.C.I., κ. Petru Muntean προς τον Ο.Κ.ΛA., κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη μετά από πρόσκληση του ΚΟΕ για το σκοπό αυτό, τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι οποίες και ψηφίστηκαν ομόφωνα από τα Μέλη του Ομίλου της Φυλής στην πρόσφατη Γενική τους Συνέλευση.

Ευχόμαστε από καρδιάς τα επόμενα βήματα μέχρι την Διεθνή Αναγνώριση της Φυλής από την FCI, να είναι το ίδιο μεθοδικά, ουσιαστικά και γρήγορα, όπως ήταν τα πρόσφατα του Ο.Κ.ΛΑ., υπό την καθοδήγηση του κ Petru Muntean & του Δ.Σ. με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο κ Νίκο Ανετάκη.

Το Δ.Σ. του ΚΟΕ δεσμεύεται να στηρίξει και τις επόμενες κινήσεις του Ο.Κ.ΛΑ., όπως & κάθε άλλου Ομίλου Ελληνικής Φυλής που θα παρουσιάσει ανάλογη σοβαρότητα & έργο !

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων