Συνάντηση Αραμπατζή με τον ΟΚΑΔΕ

0

Στα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ελλάδας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρόεδρου της ΚΣΕ κ. Γ. Αραμπατζή και της ΚΟΣΕ κ. Ν. Σταθόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του  ΟΚΑΔΕ, μετά από πρόσκληση του πρώτου.

Σε μία εποικοδομητική συζήτηση σε εγκάρδιο κλίμα τέθηκαν πολλά θέματα που αφορούν όχι μόνο τον ΟΚΑΔΕ, αφού ο κύριος Γκουζούνας διατελεί και Γεν Γραμματέας του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος, αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν την οργανωμένη κυνοφιλία και την ανάγκη να προβλέψουμε τις αδειοδοτήσεις για κυνολογικές εκδηλώσεις πάσης φύσεως όπως προβλέπει η Διεθνής Κυνολογική Ομοσπονδία (FCI).
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις Ελληνικές φυλές και στην προσπάθεια του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος στην αναγνώριση από την FCI των Ελληνικών φυλών που δεν έχουν αναγνωρισθεί ακόμα διεθνώς. Πριν λίγους μήνες ο ΚΟΕ προσκάλεσε τον Ρουμάνο κριτή όλων των φυλών και μέλος της επιτροπής προτύπων της FCI κύριο Petru Muntean και μαζί με την Πρόεδρο κυρία Γαλανού μετέβησαν σε Κρήτη- Πελοπόννησο και Ήπειρο, προκειμένου να εξετάσει δείγματα του Κρητικού Λαγωνικού και του Μολοσσού της Ηπείρου και να μας καθοδηγήσει για τα επόμενα βήματα προς την διεθνή αναγνώριση.
Όλοι μαζί οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα τυχόν προβλήματα που θα προκύπτουν.
Από πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στην ΚΣΕ και στο δύσκολο έργο που επιτελεί, για το καλό τόσο της Kυνηγεσίας όσο και της Kυνοφιλίας !!!!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων