«Προσφορά τροφής για την άγρια πανίδα από τον Κ.Σ.Αμπελοκήπων»

0

Ακόμα μια φιλοθηραματική δράση υλοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, όπως είχε προγραμματιστεί, στην ζώνη ευθύνης του Κ Σ Αμπελοκηπων Θεσσαλονίκης, με την ρίψη τροφής σε περιοχές γνωστές για την ύπαρξη πληθυσμών πεδινής πέρδικας, είδος που ως γνωστόν τυγχάνει προστασίας από τη Θήρα εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της χώρας πάντα προσπαθούν να βοηθήσουν διάφορους θηραματικούς πληθυσμούς όταν αυτοί δοκιμάζονται από ακραία καιρικά φαινόμενα.
Η προσπάθεια του Συλλόγου, που έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες είχε για ακόμα μια φορά την αρωγή του ΟΚΑΔΕ, που είναι πάντα παρών σε παρόμοιες δράσεις, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.
Τέλος, στη δράση αυτή, εκτός από τον Πρόεδρο Απόστολο Γιαπουτζή, τον Γ. Γραμματέα Καραφύλλη Γκροζούδη και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γεώργιο Τσελεπίδη, συμμετείχαν και τα μέλη του Συλλόγου: Γιάννης Φραγγίδης, Χριστόφορος Κουκουτζέλης, Νίκος Κουκουβίνος τα οποία και ευχαριστούμε που ήταν συνεπή σε αυτήν την τόσο σημαντική φιλοθηραματική δραστηριότητα, αψηφώντας το κρύο που επικρατούσε.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων