Επαναλειτουργία του λαγοτροφείου Αμαλιάδας

0

Ολοκληρώθηκε το λαγοτροφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, το οποίο θα επαναλειτουργήσει μετά από 3,5 σχεδόν χρόνια από την αναστολή της λειτουργίας του.

Για το ζήτημα της επαναλειτουργίας του λαγοτροφείου, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Αμαλιάδας κ. Κώστας Μουσάς ανέφερε τα εξής:

«Έπειτα από 3,5 σχεδόν χρόνια αναστολής λειτουργίας του Λαγοτροφείου, για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει στις συνελεύσεις μας, ήρθε η ώρα να κάνουμε πραγματικότητα την δέσμευση που είχαμε δώσει στον κυνηγετικό κόσμο της περιοχής μας, και να επαναλειτουργήσουμε το λαγοτροφείο μας.

Ένα λαγοτροφείο το οποίο κατά το παρελθόν είχε δώσει λαγούς με τους οποίους είχαν εμπλουτιστεί οι περιοχές ευθύνης του συλλόγου μας μέσω των απελευθερώσεων και που θα ξαναγίνει πραγματικότητα από φέτος κιόλας. Είχε βραβευτεί από το Υπουργείο Γεωργίας αλλά και από την ομοσπονδία μας, αλλά κυρίως, αποτελεί ένα έργο του συλλόγου μας, το οποίο έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας και πρέπει να το παραδώσουμε ενεργό, αλλά και το οποίο αποτελεί παρακαταθήκη για τον σύλλογο μας για το μέλλον. Ένα έργο για το οποίο ίδρωσαν και μόχθησαν οι παλαιότεροι από εμάς, και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει στο σύλλογό μας. Έτσι λοιπόν, τα πρώτα ζεύγη γεννητόρων είναι ήδη μέσα στους κλωβούς του λαγοτροφείου μας, και αναμένουμε να πάρουμε τους πρώτους λαγούς που θα απελευθερώσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων φέτος».

 www.protinews.gr/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων