Ο ΟΦΕΙ συνεχίζει τις δράσεις του

0

Ο ΟΦΕΙ 25 -27 και 28 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε τρεις εκδηλώσεις σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος κάνοντας αναγνώριση και σεμινάριο για τη φυλή.

Ο όμιλος πάει πόρτα πόρτα και μάλιστα χτυπάει του καθενός την πόρτα στην κυριολεξία και του λέει έλα φίλε μου ήρθα στο “σπίτι σου” να σου δώσω την ευκαιρία να δείξεις την εκτροφή σου. Και όλα αυτά με τη δύναμη των μοναδικών εσόδων από τη συνδρομή των μελών και τη βοήθεια των συνεργασιών που καταφέρνουμε. Τίποτα άλλο, ούτε χορηγούς ούτε τίποτα, μάλλον ξέχασα κάτι, παρά πολλές φορές και με τη δική μας οικονομική βοήθεια. Αφήνοντας τις οικογένειές μας και τις δουλειές μας, κάτι που οι περισσότεροι λαλίστατοι εκ των πληκτρολογίων, όχι μόνο δεν το κάνουν, και δεν είναι καν μέλη του ΟΦΕΙ ή έχουν να δώσουν συνδρομή χρόνια, αλλά γράφουν ασυναίσθητα ότι σκαρφίζονται ή ότι τους υπαγορεύουν για να δηλητηριάσουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε ή απλά για να δικαιολογηθούν, από τη θαλπωρή του σπιτιού τους.

Έχουμε οργώσει όλη την Ελλάδα αμέτρητες φορές ( και Κύπρο δύο φορές) πράγμα που δε γίνεται σε κανέναν άλλο όμιλο πλην του ΟΚΑΔΕ, ξέρουν οι πάντες για τις εκδηλώσεις διότι γίνεται μεγάλη διαφήμιση αλλά και κουβέντα σε όλο το χώρο της κυνοφιλίας και τη Κυνηγεσίας (κυνηγητικά έντυπα, εφημερίδες) ακόμη και στα ραδιόφωνα πανελλαδικά και τοπικά, όπως Σύρος, Κρήτη κλπ. και μετά από όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που παραπονιούνται ότι δεν κάναμε κι άλλα ή δε σηκώνουμε το τηλέφωνο να τους παίρνουμε τον καθένα ξεχωριστά και τώρα τελευταία μας λένε ότι κονομάμε και τρελά λεφτά. Δεν μας πειράζει όμως, διότι ο τεράστιος όγκος των φίλων της φυλής καταλαβαίνει και στηρίζει την Εθνική φυλή και την προσπάθεια του ΟΦΕΙ. Και κάθε φορά έρχονται κοντά όλο και πιο πολλοί. Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε. Έχουμε ξεπεράσει πολλές φορές τις δυνατότητές μας και θέτουμε συνέχεια νέους στόχους. Έτσι λοιπόν και στα Γιάννενα, στις 25-1-2019 πραγματοποιήθηκε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που και μεις δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να είναι τόσο μεγαλειώδης!

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιωαννίνων αγκάλιασε την προσπάθεια του ΟΦΕΙ και μέσα σε μόλις ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ δημοσίευσης της εκδήλωσης, και μόνο από τις σελίδες του FB, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και γέμισε το σκοπευτήριο των Ιωαννίνων με αρκετά σκυλιά. Το τσουχτερό κρύο δεν πτόησε κανέναν και σχεδόν είκοσι ΕΙ, ήρθαν για αναγνώριση. Η πλειοψηφία τους αναγνωρίσθηκε και δόθηκαν συμβουλές στους κυναγωγούς για το επόμενο βήμα στην εκτροφή τους. Έπειτα ακολούθησε σεμινάριο για τη φυλή γεμίζοντας ασφυκτικά η αίθουσα και επειδή ο όγκος του κόσμου ήταν μεγάλος, αρκετοί ήταν όρθιοι και άλλοι έξω, πράγμα που έδειξε τη μεγάλη δίψα των φίλων ηπειρωτών να μάθουν για την αγαπημένη τους φυλή.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ του Κ.Σ Ιωαννίνων για τη φιλοξενία και “δώσαμε τα χέρια” για άλλη εκδήλωση πολύ σύντομα. Ηταν όλα τέλεια μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και μέλη του ομίλου που βοήθησαν με τον τρόπο τους να γίνει αυτή η εκδήλωση καθώς και το φίλο και μέλος του ομίλου Giannis Ampatzidis που στήριξε την προσπάθεια και από το “βήμα” προέτρεψε τους φίλους να αγκαλιάσουν την καθαροαιμία. Τέλος να ευχαριστήσω τον κριτή της ομάδας εκτροφής του ΟΦΕΙ Giannis Fragidis που σε ακόμα μια εκδήλωση του ΟΦΕΙ έβαλε τη σφραγίδα του με την αμερόληπτη κρίση του στην αναγνώριση και με τον εξαιρετικό λόγο του στο σεμινάριο που πάντα κάνει τους ακροατές να εθίζονται! Να στε όλοι καλά, Δ.Σ του Κ.Σ Ιωαννίνων, φίλοι, λάτρεις και μέλη του ΟΦΕΙ και όποιος άλλος παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Εις το επανιδείν φίλοι μας!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων