Βράβευση Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας

0

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας παρεβρέθηκε, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας, εκπροσωπόμενος από το Πρόεδρο του, Κωνσταντίνο Μούζο, όπου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την συμμετοχή και τη βοήθεια που παρέχει ο Σύλλογος μας, με τη συνδρομή των θηροφυλάκων του Συλλόγου μας αλλά και τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, στην προστασία του περιβάλλοντος από τις πυρκαγιές.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη χαρά μας και συνάμα ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βράβευση αυτή και να δηλώσουμε ότι, όπως το κάναμε έως τώρα, θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος.

Η προστασία του περιβάλλοντος και των διαφορετικών οικοσυστημάτων που το αποτελούν είναι για εμάς τους κυνηγούς πρωταρχικής σημασίας αλλά και προτεραιότητα γιατί χωρίς αυτά δεν υπάρχει η αειφορία και η διαχείριση που μας εξασφαλίζει έως τώρα την αγαπημένη μας δραστηριότητα.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. οι Θηροφύλακες, το επιστημονικό προσωπικό αλλά και τα μέλη μας θα θέλαμε για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσουμε για τη βράβευση αυτή,θα είμαστε πάντα στη διάθεση σας και σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή και παραγωγική χρονιά με λιγότερες πυρκαγιές,καλύτερη αποτελεσματικότητα και χωρίς ανθρώπινες απώλειες.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μούζος 

Ο Γ. Γραμματέας Ευάγγελος Γιαννακόπουλος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων