Kοπή της βασιλόπιτας του ΚΣ Δράμας

0

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2019 ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας “Άρτεμις”, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων “KΕΣΙΔΗΣ”.

Η κυνηγετική οικογένεια και όχι μόνο δήλωσε έμπρακτα τη στήριξή της στον Κυνηγετικό Σύλλογο αφού η αίθουσα από πολύ νωρίς κατακλύστηκε από κόσμο. Στο χορό παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Δράμας κ.Μαμσάκος, η Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Σωτηριάδου, ο Αντιδήμαρχος Παρανεστίου κ. Μαντζαρίδης , πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ κ.Χατζηγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Δράμας κ. Παπαδόπουλος, ο Δημ.Σύμβουλος Δήμου Δράμας κ. Μπλούχος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας κ. Δαδούδης, η Διευθύντρια Δασών ν.Δράμας κ.Κωνσταντινίδου, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης κ. Κεχαγιόγλου, ο εκπρόσωπος της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ.Γεωργιάδης, εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων Προσοτσάνης, Δοξάτου, Κ.Νευροκοπίου και Ελυθερούπολης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι του αδελφού Κυνηγετικού Συλλόγου του Γκότσε Ντέλτσεφ.

Τη βραδιά συμπλήρωσε η πλούσια λαχειοφόρος αγορά, καθώς κληρώθηκαν 2 καραμπίνες, προσφορά του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας, και περίπου 300 δώρα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στο μεγάλο χορηγό της βραδιάς, κ. Γεωργιάδη -Περιελίξεις κινητήρων –Υποβρύχιες Αντλίες. Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στους πολυάριθμους χορηγούς που κάθε χρόνο ενισχύουν το χορό με την προσφορά των δώρων τους. Η εκδήλωση όμως δε θα μπορούσε να έχει την ανάλογη επιτυχία χωρίς τη συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος παραβρέθηκε και διασκέδασε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ανταπόκριση των κυνηγών και όχι μόνο ξεπέρασε κάθε προσδοκία και φέτος.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων