Έκοψε την πίτα του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας

0

Εν μέσω ευχών για υγεία, καλή χρονιά και καλά κυνήγια, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να δίνουν το παρών και να δημιουργείται το αδιαχώρητο στο χώρο.. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Μουσάς έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος , ευχόμενος καλά κυνήγια , με ανανεωμένο ραντεβού τη νέα περίοδο στα τέλη Αυγούστου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν κι στο σύντομό τους λόγο έδωσαν τις ευχές τους ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κράλλης.

Στη συνέχεια ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Αλέξιος Αναγνωστόπουλος ευλόγησε κι έκοψε την πίτα του Συλλόγου,, ενώ έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρουόπου τυχεροί της τελευταίας στάθηκαν οι: Χρύσανθος Αρβανίτης, Αριστείδης Κουντούρας και Δημήτρης Καράμπελας, κερδίζοντας το αντίτιμο της άδειας Θήρας. Ο Γιάννης Δούκας κέρδισε ένα κυνηγετικό μπουφάν, από το κατάστημα “Λυμπερόπουλος” στην Αμαλιάδα, ο Χρήστος Τσαγρής κέρδισε ένα φούτερ κυνηγιού από το κατάστημα”Σπηλιωτόπουλος”, στον Πύργο, ενώ ο Άγγελος Κατσαντώνης, ο Γιάννης Αρβανίτης και ο λαχνός 444 κέρδισαν από τρία μπουκάλια κρασιού ο καθένας, προσφορά της ταβέρνας της Ροζαλίας Ρέγκλη στη Δήμητρα Βαρθολομιού. Ο Κώστας Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Ρηγόπουλος κερδίζουν από ένα σετ καθαρισμού όπλου, από το κατάστημα “Ζωγράφος” στα Σαβάλια, όπως επίσης απ΄το ίδιο κατάστημα και ο κ. Πετρόπουλος κερδίζει τρία κουτιά φυσίγγια. Ενώ, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Μαγκαφάς που κέρδισε ένα ταξίδι για κυνήγι στα Σκόπια, προσφορά του τουριστικού γραφείου “Νικολακοπούλου Olympus Hant”.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ,τέλος, ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην πίτα, αλλά και τους καταστηματάρχες για τις χρήσιμες προσφορές τους.

www.ilia24.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων