Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΚΣ Λαυρίου

0

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαυρίου στις 26/01/2019 στο κατάμεστο εντευκτήριο του Συλλόγου.

Παρόντες ήταν όλη η Δημοτική αρχή, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ο διοικητής του τμήματος αλλοδαπών , εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης μας.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και το σημαντικότερο όπως είπε ήταν ότι καταφέραμε να αποκτήσουμε ξανά δικό μας πυροσβεστικό όχημα.
Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα του συλλόγου μας μάς άπλωσε το χέρι και μας βοήθησε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος , καθώς και άλλοι τους οποίους και ευχαρίστησε.
Το μήνυμα που πέρασε σε αυτή τη συνάντηση ήταν ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαυρίου είναι κοντά στο περιβάλλον, βοηθάει, συμμετέχει έμπρακτα σε όλες τις δράσεις, είναι μέλος της πολιτικής προστασίας του Δήμου και με την αγορά του νέου πυροσβεστικού απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αυτά που λέμε τα εννοούμε και το αποδεικνύουμε.

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ .Λουκάς ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας πυρασφάλειας για τον εθελοντισμό τους όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρθηκε σε διάφορες δράσεις που έγιναν, οι οποίες βοήθησαν και ομόρφυναν την πόλη μας και κατέληξε ότι ο κυνηγετικός Σύλλογος με την αγάπη του και την εργατικότητά του έχει συμβάλει στην προστασία της φύσης.
Ο Διοικητής της πυροσβεστικής είπε για τη συνεργασία που υπάρχει με τους κυνηγούς, για το πάθος τους με τον εθελοντισμό και αναφέρθηκε στο πρόσφατο γεγονός με τους αγνοούμενους ότι μόλις ζητήθηκε η βοήθεια των κυνηγών για την ανεύρεση των αγνοουμένων σε σύντομο χρόνο ήρθε η πρώτη ομάδα που βρήκε τον ένα αγνοούμενο.

Για την απλόχερη στήριξη στο Σύλλογό μας δόθηκε πλακέτα στον εκπρόσωπο του μητροπολίτη κυρίου Νικόλαου, σεβασμιότατο κύριο Κωνσταντίνο.
Στον κύριο Γεώργιο Τερλάκη καθώς και σε όλα τα μέλη της ομάδας πυρασφάλειας δόθηκαν πλακέτες για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην ομάδα του Συλλόγου μας.
Η βραδιά έκλεισε με ωραία μεζεδάκια και κρασάκι.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων