Αγριογούρουνα… Πανοράματος!

0

Εμφανίστηκαν αγριογούρουνα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο γεγονός βρέθηκαν χθες Πέμπτη κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στην οδό Ηπείρου σε κοντινή απόσταση από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του νόμου 751.

Ειδικότερα όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την φωτογραφία, την εμφάνιση τους έκαναν πέντε αγριογούρουνα, με τους περαστικούς αλλά και τους κατοίκους της περιοχής να μην διστάζουν να πλησιάσουν και να απαθανατίσουν τη στιγμή.!
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το συγκεκριμένο «φαινόμενο» δεν είναι σπάνιο, αλλά όπως αναφέρουν στο Thesstoday.gr κάτοικοι του Πανοράματος έχει αρκετά χρόνια να συμβεί σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Αναφερόμαστε φυσικά όχι μόνο στην παρουσία των αγριογούρουνων, αλλά και στον αριθμό τους, καθώς αυτή τη φορά είχαμε την εμφάνιση πέντε εξ’αυτών ταυτόχρονα.!
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα αγριογούρουνα παρέμειναν στην περιοχή για περίπου 45 λεπτά, δίχως να τους απασχολεί και ιδιαίτερα η ανθρώπινη παρουσία, με τον κίνδυνο τροχαίου ατυχήματος να αυξάνεται κατακόρυφα και από θαύμα δεν υπήρξε κάποια σύγκρουση με διερχόμενο Ι.Χ.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

 Thesstoday.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων