Πώς το αγριογούρουνο πρόδωσε τον δολοφόνο

0

Ένα θήραμα πρόδωσε τον έναν εκ των δολοφόνων του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη. Όταν οι αστυνομικοί είχαν μια εικόνα για τους δράστες αποφάσισαν να κάνουν έφοδο σε ένα από τα σπίτια τους και τότε βρέθηκαν μπροστά στο αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες στην δολοφονία της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν κατεψυγμένα κομμάτια αγριογούρουνου ενώ στο αυτοκίνητο έγινε ειδική έρευνα που έδειξε ότι υπήρχαν κηλίδες αίματος, παρά το γεγονός ότι το είχαν καθαρίσει. Τα εργαστήρια πιστοποίησαν ότι το αίμα στο αυτοκίνητο ανήκε σε ζώο με την επιστημονική του ονομασία να είναι «Sus scrofa», δηλαδή αγριογούρουνο. Επίσης, εντοπίστηκαν κομμάτια αγριογούρουνου στον καταψύκτη του σπιτιού.

Όμως οι αστυνομικοί βρήκαν και κάλυκες οι οποίοι ταίριαζαν με τους κάλυκες που είχαν βρει στην μονοκατοικία της Κηφισιάς. Ένα ακόμα στοιχείο που «τοποθετούσε» τους συλληφθέντες στο σπίτι του 52χρονου. Επίσης, διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο ήταν παρόμοιο με όχημα που χρησιμοποίησαν στα τέλη Μαρτίου κακοποιοί οι οποίοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ΑΤΜ και επίσης εισέβαλαν σε πολυτελή κατοικία στην Ιπποκράτειο Πολιτεία όπου είχαν δέσει ένα ζευγάρι χωρίς όμως να ασκήσουν βία στα παιδιά τους.

Οι τρεις από τους συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου και οι άλλοι δυο εκτελούσαν χρέη τσιλιαδόρων. Μέσα στο σπίτι της Κηφισιάς ήταν ο νεαρός που συνελήφθη στο Βέλγιο και οι άλλοι δυο που αναζητούνται. Μάλιστα, τον έναν οι αστυνομικοί τον θεωρούν «σκληρό» κακοποιό.

 www.zougla.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων