Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης έκοψε την πίτα του

0

Ο 1ος κυνηγετικός σύλλογος Τρίπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα εντευκτήρια του συλλόγου το Σάββατο (23/02).

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου κ.Βασίλης Καλοφωλιάς, ο οποίος ευχαρίστησε τους κυνηγούς για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τους ενημέρωσε πως στα μέσα Απριλίου θα γίνει γενική συνέλευση αρχαιρεσιών, ζητώντας παράλληλα να υπάρξει μαζική συμμετοχή.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής στον σύντομο χαιρετισμό του ζήτησε από τους κυνηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μην θρηνήσουμε στο μέλλον και άλλα θύματα. «Η μαζική παρουσία σας απόψε εδώ, δηλώνει την αγάπη σας προς τον σύλλογο. Θέλω να σας ευχηθώ να έχετε υγεία εσείς και η οικογένειες σας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος, ενώ μίλησε και για το σκοπευτήριο – το οποίο χρησιμοποιούν και μέλη του συλλόγου – λέγοντας πως ο Δήμος τέλη Μαρτίου θα υποβάλλει πρόταση για αλλαγές προκειμένου το σκοπευτήριο να μπορεί να φιλοξενεί και πανελλήνιο πρωτάθλημα. «Ελπίζω να τύχει χρηματοδότησης η πρόταση αυτή. Μέχρι τώρα έχουμε πάρει χρηματοδότηση 3.500.000 ευρώ. Το σκοπευτήριο ξέρω, πως είναι πολύ σημαντικό και για εσάς. Ελπίζω να πάρει την απαραίτητη χρηματοδότηση».

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο κ.Νίκος Κράλλης γενικός γραμματέας κυνηγετικής συνομοσπονδίας Ελλάδος, ο οποίος ευχήθηκε με την σειρά του σε όλους τους κυνηγούς καλή χρονιά με προσοχή και ασφάλεια. «Σημασία έχει να γυρίζουμε στο σπίτι μας με ασφάλεια. Τα θλιβερά περιστατικά με απώλειες πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 http://www.drt915.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων