Χόρεψαν μέχρι πρωίας οι κυνηγοί της Φαρκαδόνας

0

Πολυκοσμία και πλούσιο κέφι στην ετήσια χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρκαδόνας και Περιχώρων

Μέχρι και τις πρώτες ώρες της Κυριακής διασκέδασαν μέλη και φίλοι του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας στην διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Φαρκαδόνα. Μια εκδήλωση που τα τελευταία χρόνια τείνει σε θεσμό, καθώς διοργανώνεται κάθε έτος στο κλείσιμο της Αποκριάς και δη Σάββατο πριν την Κυριακή της Τυρινής.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου μαζί με τις οικογένειές τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο». Διασκέδασαν με δημοτική και λαϊκή μουσική που προσέφερε πολυμελής ορχήστρα που απαρτιζόταν από τους Βαγγέλη Πέγιο, Γιώργο Αγγέλη, Νίκο Χριστοδούλου και Βαλεντίνα Τσακνάκη.

Τις ευχές και τις ευχαριστίες προς το κοινό απηύθυνε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας κ. Πέτρος Παλάντζας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του Συλλόγου, δεσμευόμενος ότι η διοίκηση θα βρίσκεται δίπλα στο Φαρκαδόνιο κυνηγό και στις ανάγκες του.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι κ. Εύαγγελος Μπαλατσός εκ μέρους της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και Ηλίας Καραμάνος εκ μέρους του δήμου οι οποίοι κάλεσαν τους κυνηγούς να ασκούν το χόμπι τους, προστατεύοντας τη φύση και ο περιβάλλον.

Στην εκδήλωση υπήρξε πλούσια λαχειοφόρος καθώς κληρώθηκαν 2 καραμπίνες, 2 κυνηγετικές άδειες, 1 ποδήλατο και 1 τηλεόραση.

βίντεο και φωτογραφίες στο http://krinitrikalon.gr 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων