Αποκριάτικος χορός Κυνηγετικού Συλλόγου Γαργαλιάνων

0

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Γαργαλιάνων πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 τον αποκριάτικο χορό του με την συμμετοχή πλήθους κόσμου όπου εκ μέρους της Ομοσπονδίας παραβρέθηκαν ο Γεν. Γραμματέας κος Παπαδάτος Ανδρέας και το μέλος του Δ.Σ. κος Αναστασόπουλος Σπυρίδων, ενώ στην εκδήλωση παρέστη και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κος Τατούλης Πέτρος και η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης-Υποδομών-Δικτύων-Περιβάλλοντος κα Ντίνα Νικολάκου.

Κατά τον χαιρετισμό ο Γεν. Γραμματέας κος Παπαδάτος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι κυνηγετικοί σύλλογοι αποτελούν ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας και είναι αυτοί που προσφέρουν στην φύση καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Ο δε κος Αναστασόπουλος ζήτησε την στήριξη, την συνεργασία αλλά και την συμμετοχή όλων των κυνηγών μελών στις εκδηλώσεις, στις δράσεις και τα έργα των κυνηγετικών συλλόγων διότι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέσα από τον σύλλογο μπορούμε να μάθουμε και να προσφέρουμε πολλά, αρκεί να το θέλουμε.

Είναι σαφές ότι στην κυνηγετική μας οικογένεια κανένας δεν περισσεύει και η κάθε επιτυχία μας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στη συμμετοχή των κυνηγών μελών μας. Στηρίζοντας τους κυνηγετικούς μας συλλόγους στηρίζουμε το κυνήγι μας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων