Έκθεση “Κυνηγεσία 2019”

0

ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ
5 – 6 – 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, ΑΘΗΝΑ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Η έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ” δίνει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κυνηγίου, της κυνοφιλίας, των αυτοκινήτων 4×4, των ηλεκτρονικών βοηθημάτων (για κυνηγούς, κυνηγόσκυλα, αυτοκίνητα) και άλλων συναφών αντικειμένων που σχετίζονται με τις υπαίθριες δραστηριότητες, να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα εύρωστο οικονομικά κοινό, όπως είναι οι 35.000-40.000 επισκέπτες που παρευρίσκονται στο φιλόξενο χώρο του εκθεσιακού χώρου MEC Παιανίας.
Χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα

Μετά την πολύ επιτυχημένη “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018” που συγκέντρωσε οργανωμένες επισκέψεις από κυνηγετικούς συλλόγους όλης της Ελλάδας, αναμένεται περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας, δεδομένης και της μεγάλης προβολής από την τηλεόραση, από κυριακάτικες εφημερίδες υψηλής κυκλοφορίας , αλλά και από την εκπομπή “Πρωινές Ιχνηλασίες”, μια δική μας παραγωγή, με 15ετή διαδρομή και μεγάλη ακροαματικότητα, που βγαίνει στον αέρα από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ (ΕΡΑΣΠΟΡ) και φυσικά από το περιοδικό “Κυνηγεσία & Κυνοφιλία” και την εβδομαδιαία εφημερίδα “Κυνηγετικά Νέα”.
Επίσης, η πρόσκληση και οι ειδικές παροχές στους επαγγελματίες της λιανικής που ξεκίνησε πέρυσι θα γίνει σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό αποδεκτών, ώστε εκτός από τους κυνηγούς να εξασφαλιστεί ότι θα παρίστανται όσο το δυνατόν περισσότεροι καταστηματάρχες από όλη την Ελλάδα.

 Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τη μεγάλη γιορτή, την έκθεση Κυνηγεσία που πλησιάζει σε λίγες μέρες

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, στη στάση του μετρό Δ. Πλακεντίας θα βρίσκονται πούλμαν που θα σας μεταφέρουν δωρεάν στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας! Έχουμε φροντίσει και για την επιστροφή όπου θα εκτελείται το αντίστροφο δρομολόγιο (κάθε 20’).
Το εισιτήριο στην είσοδο κοστίζει 5€, ενώ οι μικροί μας φίλοι (μέχρι 12 ετών) εισέρχονται δωρεάν.
Το ωράριο και τις 3 μέρες είναι 10:00 – 21:00
Στον πολυχώρο αλλά και στους 3 στίβους, θα πραγματοποιηθούν πολλές, πάρα πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις (Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή), καθώς και εκθέσεις μορφολογίας.
Πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες
Σας περιμένουμε όλους‼️
Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων