Ζαρκάδι, θύμα τροχαίου, στον Έβρο

0

Τραυματίστηκε ζαρκάδι και αυτή τη στιγμή χειρουργείται για να αποκατασταθεί η ζημιά που του προκλήθηκε όταν έπεσε θύμα τροχαίου με αυτοκίνητο στον επαρχιακό δρόμο των Λουτρών Έβρου.

Αναλυτικά, σήμερα το πρωί το τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, δέχτηκε κλίση απο οδηγό ο οποίος το τραυμάτισε κατά λάθος ένα ζαρκάδι. Η αστυνομία επικοινώνησε με το Φορέα Διαχείρησης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου , οι οποίοι δήλωσαν αναρμόδιοι και παρέμπεψαν τον αξιωματικό υπηρεσίας στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλεξανδρούπουλης.
Η αντίδραση του προέδρου ήταν άμεση και μετά από συνεργασία με τον αρμόδιο αξιωματικό της τροχαίας, οι θηροφύλακες βρέθηκαν εκεί άμεσα παρέλαβαν το ζαρκάδι το ακινητοποίησαν να μη τραυματιστεί κατά τη μεταφορά του και το μετέφεραν στην κτηνιάτρο Γραμμενίδου Τζούλια η οποία προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της και την ευχαριστούμε πολύ.

Ο ΚΣ Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί επίσης τη Τροχαία Αλεξανδρούπολης για τη συνεργασία για τη διάσωση αυτού του μοναδικού πλάσματος. Για μια φορά ακόμη οι κυνηγοί στο πλευρό του θηραματικού πλούτου της χώρας μας και στο ενδημικό θήραμα που κοσμεί τα Ελληνικά δάση.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων