Εγκαινιάστηκε η κυνηγετική έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2019” (vd)

0

Η “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2019” ξεκίνησε και επίσημα, μετά τα εγκαίνια που έγιναν από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σωκράτη Φάμελλο.

Ο διοργανωτής της έκθεσης Νίκος Λελούδας στην ομιλία του αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, μίλησε για την ικανοποίηση των διοργανωτών για την παρουσία των εκθετών και των επισκεπτών που για άλλη μια φορά στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που όλοι βιώνουν, ενώ εαναφέρθηκε μι ιδιαίτερα θερμά λόγια και στον εκλιπόντα Πρόεδρο της ΚΣΕ Νικο Παπαδόδημα και για τις μάχες που έδωσε για το καλό του κυνηγίου.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Γιώργος Αραμπατζής, στην μεστή και λακωνική ομιλία του τόνισε την οικονομική διάσταση του κυνηγίου, με έμφαση απευθυνόμενος προς τον  υπουργό και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που διαχειρίζονται τις τύχες του κυνηγιού, λέγοντας “το μόνο που ζητάμε, είναι πριν πάρετε αποφάσεις που αφορούν το κυνήγι, να τις συζητάμε διότι είναι θέμα δημοσίου συμφέροντος η προστασία των κυνηγών και του κυνηγίου”

Ο κ. Σωκράτης Φάμελλος, αναφέρθηκε στον ειλικρινή διάλογο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Υπουργείου και της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας, ο οποίος έχει δομηθεί πάνω σε επιστημονικά συμπεράσματα και όχι σε πολιτικές φιλίες και χάρες.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων