Στον Φενεό οι Κλασσικοί Αγώνες του ΟΚΑΔΕ

0

Το Δ.Σ του ΟΚΑΔΕ είναι στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τα μέλη αλλά και όλους τους κυνόφιλους ότι πλέον οι Κλασσικοί Αγώνες στην Ελλάδα είναι γεγονός και μάλιστα με την μορφή Τροπαίου, 17-18-19 Μαΐου στην ευρύτερη περιοχή του Φενεού Κορινθίας, σε συνεργασία με τον Όμιλο Εργασίας Κυνηγετικών σκύλων Κορινθίας και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Κιάτου-Ξυλοκάστρου.

Το Δ.Σ του ΟΚΑΔΕ αποφάσισε το Τρόπαιο Κλασσικών να πάρει το όνομα Βασίλειος Σακαντάνης, είς μνήμη ενός ανθρώπου που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην Ελληνική αγωνιστική κυνοφιλία.
Ο ΟΚΑΔΕ οφείλει προς όλους τους κυνόφιλους να μην διαλέγει τον εύκολο δρόμο, από την ίδρυση του ως σήμερα διαλέγει αυτόν που θα δίνει οριστικές λύσεις σε κυνοφιλικά προβλήματα χρόνων και προσπαθεί να εναρμονίζεται με τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, καθώς και τους νόμους της πατρίδας μας.

Συμπαραστάτης σε αυτό το <<ταξίδι>> ο Πρόεδρος του ΟΦΕΙ κ Πεσιλής, ο ΚΟΕ με την Πρόεδρο κ Γαλανού, μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΣΕ κ Αραμπατζή, την ΔΚΟΣΕ με τον κ Σταθόπουλο, να είναι πάντα δίπλα μας όπου και αν τους χρειαστήκαμε.
Σε λίγα χρόνια αλλάξαμε τρεις νόμους που στηρίζουν και πλέον θέτουν σε άλλη τροχιά την αγωνιστική κυνοφιλία, και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς βρήκαμε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση, με όρεξη για δουλειά επιστήμονες και με ένα κινητό πάντα ανοικτό. Ξεκινώντας από τον κύριο Χρήστο Σώκο ΔΡ. Θηραματολόγο τουΤμήματος Διαχείρισης Άγριας Ζωής & Θήρας, τον κύριο Νικόλαο Μπόκαρη Τμηματάρχη Διαχείρισης Άγριας Ζωής και Θήρας, καθώς και τον κύριο Κωνσταντίνο Παπασπυρόπουλο Δρ. Δασολόγο– Περιβαλλοντολόγο σύμβουλο του Υπουργού, τρείς ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά που πρέπει ως κυνόφιλοι να είμαστε ευτυχείς που τους έχουμε.

Για το τέλος άφησα τον άνθρωπο που έβαλε την τελευταία και πιο σημαντική υπογραφή και η υπογραφή αυτή έχει ονοματεπώνυμο, κύριος Σωκράτη Φάμελλος που από την θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, απέδειξε πως είναι δίπλα στα δίκαια αιτήματα των πολιτών, πόσο μάλιστα όταν αυτά εναρμονίζονται με τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, από όλους εμάς ένα απλό ευχαριστώ είναι λίγο.
Ο ΟΚΑΔΕ ο μεγαλύτερος Όμιλος φυλών Δεικτών στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, τόσο όσο αφορά την πληθώρα των μελών, όσο και από τις γεννήσεις στις ράτσες που εκπροσωπεί, πρωταγωνιστεί παντού και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι αφού καταφέρνουμε και είμαστε κυνοφιλική οικογένεια , γιατί για όλους εμάς πάνω από όλα είναι η οργανωμένη κυνοφιλία. Σε λίγες ημέρες θα αναρτηθεί το πλήρες πρόγραμμα. www.okade.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων