Αδιέξοδα στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ιωαννίνων

0

Αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα που δημιούργησε φαίνεται ότι βρίσκεται η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Αποτέλεσμα των ενεργειών της είναι να μην έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό και απολογισμό και να δέχεται τις αυστηρές προειδοποιήσεις του δασαρχείου ώστε να συμμορφωθεί άμεσα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Δασαρχείο έχει αποστείλει έγγραφο στον Κυνηγετικό Σύλλογο προκειμένου να συμμορφωθεί με όσα προβλέπει η νομοθεσία σε διαφορετική περίπτωση θα είναι αντιμέτωπος με κυρώσεις.

Το θέμα ξεκίνησε όταν αποφασίστηκε από την Ομοσπονδία η έκτακτη εισφορά των δύο ευρώ σε όλα τα μέλη.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιωαννίνων, μετά από μία αντιπαράθεση που είχε αποφάσισε να περιορίσει την εισφορά στο ένα ευρώ.

Όμως όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες ούτε τα χρήματα αυτά αποδόθηκαν στην Ομοσπονδία με αποτέλεσμα να μην εγκρίνεται ο προϋπολογισμός του Συλλόγου.

Ήδη υπάρχει η σαφής προειδοποίηση του Δασαρχείου και ο κίνδυνος να μην μπορέσει ο σύλλογος να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του για όσο διάστημα δεν διαθέτει προϋπολογισμό.

Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων Ανδρέας Λιόλιος, σε επικοινωνία που είχε με το Epiruspost, μετά την σχετική ανάρτηση, διευκρίνισε ότι ο απολογισμός εγκρίθηκε στην τελευταία γενική συνέλευση όπου παραβρέθηκε και εκπρόσωπος της δασικής αρχής.

Συμπλήρωσε δε ότι από την παρούσα διοίκηση έχουν αποδοθεί τα χρήματα στην Κυνηγετική Ομοσπονδία και οι σχέσεις είναι στο καλύτερο σημείο που υπήρξαν ποτέ.

Δεν υφίσταται, σύμφωνα με τον ίδιο, κανένα θέμα με τον απολογισμό και τον προϋπολογισμό του Συλλόγου ο οποίος θα συνεχίσει να συνεργάζεται προς όφελος της κυνηγετικής οικογένειας.

https://www.epiruspost.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων