Πραγματοποιήθηκε η ΓΣ του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη

0

Στις 12 Μάη 2019 διεξήχθη η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΟΦΕΙ.

Για άλλη μια φορά άξιοι συγχαρητηρίων ήταν οι φίλοι και μέλη του ομίλου που ταξίδεψαν από την επαρχία, οι οποίοι αποτέλεσαν και τη συντριπτική πλειοψηφία της Γ.Σ. Ταξίδεψαν μέλη  από Μακεδονία, Θεσσαλία, Αιτωλοακαρνανία, Πελοπόννησο, Χαλκίδα και αξίζει να αναφέρουμε τον κύριο Αργύρη Ρόπουλο που ήρθε από την Αλεξανδρούπολη, αψηφώντας χιλιόμετρα και χρήματα και έδειξε, ότι όποιος θέλει να στηρίξει και να παρευρεθεί κοντά στον όμιλο, μια φορά τουλάχιστον στα δύο χρόνια, μπορεί να το κάνει.

Για άλλη μια φορά οι κάτοικοι της Αττικής και μέλη του ΟΦΕΙ, οι οποίοι συνήθως “κόπτονται” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το καλό της φυλής και το καλό του ΟΦΕΙ………..απουσίαζαν. Κάποιοι άλλοι επίσης, προτίμησαν άλλες γενικές συνελεύσεις κι ας περίμεναν πως και πως όπως δήλωναν τη Γ.Σ. του ομίλου μας. Οι “επώνυμοι” ας πούμε, του χώρου, παρότι δεν υπήρχαν πουθενά απαγορευτικές ταμπέλες εισόδου για τη Γ.Σ, ήταν και αυτοί απόντες επίσης. Είτε έτσι όμως είτε αλλιώς, ο ΟΦΕΙ προχωρά με ιλιγγιώδης ταχύτητα και με μια πρωτοφανής στήριξη από τα μέλη του σε Ελλάδα και Κύπρο, σε ακόμα πιο υψηλούς στόχους.

Τη χρονιά που πέρασε ξεπεράσαμε για άλλη μια φορά τους εαυτούς μας και οι εκδηλώσεις και οι ενέργειες με σκοπό τη σταθεροποίηση και βελτίωση του ΕΙ, ήταν οι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το μεγάλο κόστος που χρειάστηκε για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά, το Δ.Σ. του ΟΦΕΙ κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ στα οικονομικά και να παραδώσει ταμείο τριπλάσιο της περσινής χρονιάς. Αυτό δείχνει σωστή διαχείριση των οικονομικών και μια μεγάλη προσπάθεια των μελών του Δ.Σ. για άνοδο των οικονομικών με σκοπό να υλοποιηθούν κι άλλοι στόχοι.

Μία από τις προτάσεις που ψηφίστηκαν ομόφωνα από τη Γ.Σ. ήταν μια “δωρεά” των μελών της τάξεως των εκατό ευρώ, για να μαζευτεί ένα ποσό για την αγορά οικήματος, ώστε να στεγαστεί ο ΟΦΕΙ. Η δωρεά αυτή για κάποια μέλη μπορεί να είναι και μεγαλύτερη εάν θέλουν και μπορούν, όπως και για τα μέλη που αδυνατούν, δεν θα έχουν καμία επίπτωση! Όμως αφού ψηφίστηκε ομόφωνα από τη Γ.Σ. νομίζουμε ότι όλα τα μέλη θα πρέπει να αντεπεξέλθουν στη νέα απόφαση, κάτι που νομίζουμε ότι είναι εφικτό από όλους και που με την υλοποίηση του στόχου, τα ονόματά τους θα γραφτούν στην ιστορία, ως αυτών που βοήθησαν με τον “οβολό” τους, να στεγαστεί ο όμιλος. Δεχτή οποιαδήποτε άλλη δωρεά και από μη μέλη του ΟΦΕΙ.

Σε αυτή τη Γ.Σ. συζητήθηκε για δεύτερη συνεχή Γ.Σ. (γιατί δεν έχουμε λόγους ως Δ.Σ. να μην ξανασυζητήσουμε τις προτάσεις) και για δεύτερη όπως ανέφερα Γ.Σ. , ψηφίστηκαν ομόφωνα οι προτάσεις τροποποίησης του καταστατικού και προχωράμε με βάση τον αστικό κώδικα την υλοποίησή τους. Όσοι παραβρέθηκαν στη Γ.Σ. εδραιώνουν το δικαίωμα για την επόμενη τριετία, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της τροποποίησης,της ασκήσεως της επιστολικής ψήφου. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε άλλη ανάρτηση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ή σε επικοινωνία με το Δ.Σ.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του ΟΚΑΔΕ και τον πρόεδρό του Δημήτρη Γκουζούνα, για την παραχώρηση των γραφείων του ομίλου τους, για να διεξαχθεί η Γ.Σ. του ΟΦΕΙ. Η συνεργασία μας με τον ΟΚΑΔΕ θα συνεχιστεί όπως εδώ και αρκετό καιρό και ο ΟΦΕΙ είναι πάντα “παρών” για όποια στήριξη ή βοήθεια μπορούμε να παρέχουμε για το καλό της Κυνοφιλίας. Σας ευχαριστούμε όλους όσους πιστέψατε σε μας και μας στηρίξατε ξανά. Ξεκινάμε όλοι μαζί μια διετία ακόμα, που πρέπει ο ΕΙ να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Φώτης Πεσιλής
Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων