5η Πανελλήνια Κυνηγετική Συνάντηση Γουρουνάδων

0

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης από κοινού με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Θεσσαλονίκης, Μεγαλόπολης και Τρίπολης και σε συνεργασία με τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τον σωστό χειρισμό την χρήση, την επιδεξιότητα και την ευστοχία σε κινητό στόχο προσομοίωσης Αγριόχροιρου.

Η φετινή εκδήλωση θα γίνει στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας στις 14 & 15 & 16 Ιουνίου.

Η ημερομηνία σεμιναρίου είναι η 14η Ιουνίου  από 14:00 έως πέρατος της ιδίας ημέρας ( Παρασκευή ) στο Σκοπευτήριο Σελλασίας.

Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώνουν τις συμμετοχές τους στα τηλέφωνα: του Συλλόγου 27310 26123 του Προέδρου Χρήστου Κοντάκου 6936 033585.

Κόστος συμμετοχής εκάστου κυνηγού στο ανωτέρω σεμινάριο κυμαίνεται στα 5,00 ευρώ για ρίψη 5 εκπαιδευτικών βολών ( μονόβολα ).

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τον οποίο μερίμνησε ο Κυν. Σύλλογος Μεγαλόπολης θα διεξαχθούν παρουσιάσεις – εκπαιδεύσεις η συμμετοχή των οποίων ανέρχεται στα 10,00 ευρώ για κάθε σκύλο.

Για επιμέρους πληροφορίες παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο του Κυν. Συλλόγου Μεγαλόπολης κ. ΚΙΝΤΗ Μάριο στο τηλ. 6973 244265.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                 ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων