“1οι Κλασικοί Αγώνες 2019” στον Φενεό Κορινθίας

0

Τριήμερες κυνοφιλικές εκδηλώσεις και οι 1οι Κλασικοί Αγώνες 2019 «Τρόπαιο Σακαντάνης» πραγματοποιήθηκαν στις 17, 18 και 19 Μαΐου 2019 στην περιοχή του Φενεού Κορινθίας σε συνεργασία της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με τον όμιλο Αγγλικών δεικτών Ελλάδος (ΟΚΑΔΕ), τον όμιλο εργασίας κυνηγετικών σκύλων Κορίνθου και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Κιάτου και Ξυλοκάστρου.

Η Γ΄ Κ.Ο.Π. εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κο Γραμματσούλια Παναγιώτη, τον Γεν. Γραμματέα κο Παπαδάτο Ανδρέα, τον Ταμία κο Ζάγκλα Ανδρέα και το μέλος του Δ.Σ. κο Αναστασόπουλο Σπυρίδων. Το παρόν έδωσαν εκ μέρους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ο πρόεδρος κος Αραμπατζής Γεώργιος, ο Γεν. Γραμματέας κος Κράλλης Νικόλαος και εκ μέρους της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος ο Γεν. Γραμματέας κος Γιανναράς Ηλίας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν οι συγκεκριμένοι Αγώνες με συμμετοχή από αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, με φυσική παρουσία όλων των διακεκριμένων Ελλήνων κυναγωγών, ενώ τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν και συμμετείχαν χιλιάδες κυνόφιλοι κυνηγοί όπως επίσης παρευρίσκονταν αρκετά συμβούλια Κυνηγετικών Συλλόγων και Κυνοφιλικών Ομίλων.

Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της Γ΄ Κ.Ο.Π. ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που η πρωτοπόρα αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή ευθύνης της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. Συνεχάρη δε τους προέδρους των Κυνηγετικών Συλλόγων Κιάτου και Ξυλοκάστρου τους οποίους και εβράβευσε για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην διεξαγωγή των αγώνων, και ειδικά στο στήσιμο του χώρου, καθώς επίσης τον πρόεδρο του ΟΚΑΔΕ κο Γκουζούνα Δημήτριο για την άψογη διοργάνωση και την συμμετοχή των Ελλήνων κυναγωγών.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η παρουσία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων καθώς ο χώρος εποπτευόταν μία εβδομάδα πριν την έναρξη των αγώνων, εισπράττοντας τα συγχαρητήρια από όλους τους παρευρισκόμενους.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων