Θηροφύλακες κυνηγούν τα… χρήματα που τους οφείλουν!

0

Σε αναστάτωση βρίσκονται τα μέλη, περίπου 20 άτομα, της θηροφυλακής, που είναι υπάλληλοι της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, με τη συνεχιζόμενη από μηνών απροθυμία της διοίκησης της Ομοσπονδίας να φανεί συνεπής στη δέσμευσή της και να καταβάλλει αμοιβές που αυθαίρετα είχαν μειωθεί, όπως η ίδια αποδέχθηκε.

Συγκεκριμένα τον περασμένο Σεπτέμβριο τέσσερις θηροφύλακες προσέφυγαν στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) στη Λάρισα διεκδικώντας να τους αποδοθούν αμοιβές που είχαν μειωθεί αυθαίρετα από το 2014 και μετά. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος, υπογράφηκε η συμφιλιωτική διαδικασία και ανέλαβε τη δέσμευση για την απόδοση των παρακρατηθέντων.

Ωστόσο τόσους μήνες μετά και ακόμα δεν υπήρξε η συμφωνημένη καταβολή και όχι μόνο αυτό αλλά υπάρχει και μια πλήρης απαξίωση προς τους θηροφύλακες, αφού ούτε καν απάντηση δίνεται στα αλλεπάλληλα έγγραφα του σωματείου τους. Αναμφίβολα και με δεδομένη την δεινή οικονομική κατάσταση του συνόλου των εργαζομένων στη χώρα, τα χρήματα αυτά (μερικές χιλιάδες ευρώ στον καθένα) θα πρέπει άμεσα να καταβληθούν, προκειμένου να κατευναστούν και οι εύλογες αντιδράσεις των εργαζομένων.

https://www.volosday.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων