Δυσαρέσκεια εκφράζουν οι κυνηγοί του ΚΣ Μολάων

0

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μολάων με ανακοίνωσή του εκφράζει μεγάλη δυσαρέσκεια και θέτει ερωτήματα σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα.

«Μετά την υπογραφή της νέας ρυθμιστικής για την κυνηγετική περίοδο 2019-2020  και την ανακοίνωση του Υπουργείου ότι η Κ.Σ.Ε. ζήτησε να επιβληθεί αύξηση 5,00 ευρώ ανά κυνηγετική άδεια θήρας, η συγκεκριμένη ενέργεια των εκπροσώπων μας στην Αθήνα,  μας προκαλεί όχι μόνο οργή αλλά και αγανάκτηση .

Μας απέκρυψαν τόσο καιρό την πρόθεσή τους να ζητήσουν αύξηση, ενώ γνώριζαν ότι οι ομοσπονδίες είχαν προγραμματίσει έκτακτες εισφορές ( π.χ. στην Πελοπόννησο συνολική αύξηση 13,00 ευρώ ανά άδεια θήρας).

Αν οι εκπρόσωποί μας  στην Αθήνα υποτιμούν την νοημοσύνη μας και αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς κάνουν μεγάλο λάθος !

Γιατί δεν ζήτησαν από το Υπουργείο να δοθούν τα χρήματα για την ενίσχυση του σώματος της θηροφυλακής , από το Πράσινο Ταμείο;
Γιατί προέβησαν στην εύκολη λύση να τα πληρώσουν και πάλι οι κυνηγοί; Ενώ έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε εκατομμύρια  ευρώ στο Πράσινο Ταμείο.
Δεν έχουν καταλάβει ότι οι κυνηγετικοί σύλλογοι είμαστε  εισπράκτορες των εισφορών αλλά και αυτοί που καλούμαστε συνεχώς να απολογούμαστε στους κυνηγούς για το οτιδήποτε συμβαίνει, μιας και έχουμε άμεση επαφή με τα μέλη μας;
Πως προχώρησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια χωρίς να συζητηθεί το θέμα στις Γ. Σ . των ομοσπονδιών και κατ’ επέκταση των συλλόγων;
Αυτή η απαράδεκτη ενέργεια θα οδηγήσει τον κόσμο στους παρασυλλόγους με δική τους ευθύνη, θέμα για το οποίο τόσα χρόνια η Κ.Σ.Ε. δεν έχει κάνει το παραμικρό!!!

Τέλος  όσον αφορά εμάς τους κυνηγετικούς συλλόγους που πραγματοποιούμε τις βελτιώσεις των βιοτόπων, τις απελευθερώσεις των θηραμάτων, την διοργάνωση των σεμιναρίων και την θηροφύλαξη σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες, με αυτές τους τις ενέργειες θα μας αναγκάσουν σύντομα να τους παραδώσουμε τα κλειδιά και να έρθουν οι ίδιοι να εισπράξουν τις εισφορές!!!

Με οργή και αγανάκτηση εκ του κυνηγετικού συλλόγου Μολάων»

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων