Πενταετής απαγόρευση θήρας σε περιοχές του Δασαρχείου Μουζακίου

0

Με απόφαση του Δασαρχείου Μουζακίου  απαγορεύτηκε το κυνήγι όλων των θηραμάτων για πέντε (5) χρόνια ήτοι από 20-8-2019 μέχρι 19-8-2024 σε έκταση εμβαδού 1.034,00 στρεμμάτων στην περιοχή του Διακατεχόμενου δάσους Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου «Καραϊσκάκη», στις θέσεις «Ράχη Σταυρός, Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Καραϊσκάκη, ΜέγαΡέμα» της Δημοτικής Κοινότητας Μαυρομματίου του Δήμου Μουζακίου και ορίζεται ως εξής:

Αρχίζει από τη ράχη «Σταυρός» στη θέση «Δεξαμενή» επί της οδού από Μουζάκι προς Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου «Καραϊσκάκη» και ακολουθεί τη ράχη «Σταυρός» με κατεύθυνση νοτιοανατολική. Διέρχεται από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και με κατεύθυνση νότια ακολουθεί τη ράχη «Σταυρός» μέχρι να καταλήξει στο ρέμα «Μέγα ρέμα». Ακολουθεί το «Μέγα ρέμα» μέχρι την εκβολή του στον ποταμό «Πάμισο» και τον ακολουθεί μέχρι να συναντήσει τη θέση «Δεξαμενή» απ’ όπου άρχισε.

Η τήρησή της ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας, Αστυνομίας, Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, Κυνηγετικό Σύλλογο Μουζακίου και σε κάθε φιλόνομο πολίτη, οι δε παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τους νόμους περί θήρας ως ισχύουν.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων