Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΣΕ από την ΚΟ Πελοποννήσου

0

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου απέστειλε ανοιχτή επιστολή προς την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδοας με τις θέσεις της και τις ανησυχίες που εκφράζουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Συλλόγων σχετικά με το  μέλλον της θηροφυλακής και τις αποφάσεις τις ΚΣΕ

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Κύριοι, μετά την ενημέρωση που είχαμε (σαν ΔΣ) για τις προτάσεις σας που έλαβαν χώρα στο ΔΣ στις 1/8/2019 και αναφέρονται στην λειτουργία της θηροφυλακής σας επισημαίνουμε ότι σαν ΔΣ μας βρίσκει κάθετα αντίθετους οποιαδήποτε μείωση η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποτελεσματικότητα ή συρρίκνωση της θηροφυλακής την στιγμή δε που σαν ΚΣΕ βγάλατε Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρετε ότι τα 5 ευρώ προστέθηκαν στην άδεια θήρας του κάθε κυνηγού με μοναδικό στόχο την εύρυθμη λειτουργία της θηροφυλακής.

Σας επισημαίνουμε ότι οποιαδήποτε μείωση, προς αυτή την κατεύθυνση, θα έχει αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό το οποίο διατυμπανίζετε ότι επιδιώκετε με αυτές τις μειώσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποβεί στο τέλος προς την συρρίκνωση της κυνηγετικής οικογένειας και πιθανόν να είναι και η ταφόπλακα του κυνηγίου πράγμα στο οποίο δεν θέλουμε να είμαστε συνένοχοι και σας εκφράζουμε τόσο τους προβληματισμούς όσο και τις ανησυχίες μας.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει τεράστια αντίδραση τόσο από τα ΔΣ των κυνηγετικών συλλόγων της Γ’ ΚΟΠ όσο και από κυνηγούς.

Βεβαίως και είμαστε αρωγοί προς την κατεύθυνση του ορθολογισμού των οικονομικών των κυνηγετικών οργανώσεων και ειδικότερα της ΚΣΕ αλλά μέσα από συζητήσεις και αποφάσεις των συλλογικών οργάνων τα οποία έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου”

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων