Συλλήψεις για λαθροθηρία στα Χανιά

0

Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019, κατά τις νυχτερινές ώρες, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες περιπολούσαν στην περιοχή των Κεραμειών Χανίων. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, δέχτηκαν τηλέφωνο από τα Τ.Α.Ε. Χανίων, για την ύπαρξη σταθμευμένου αγροτικού οχήματος, στην Παναγία Κεραμειών, από την καρότσα του οποίου ένα άτομο σάρωνε την περιοχή με προβολέα.

Οι θηροφύλακες μετακινήθηκαν στο σημείο όπου βρίσκονταν τα Τ.Α.Ε. και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατάφεραν να προσεγγίσουν το ύποπτο όχημα. Το άτομο στην καρότσα κατάφερε, παρά την καταδίωξη, να διαφύγει τρέχοντας, με ένα σακίδιο και τον προβολέα, όμως αναγκάστηκε να αφήσει την καραμπίνα (γεμάτη με 3 φυσίγγια). 

Ο οδηγός με το συνοδηγό, προσπάθησαν να διαφύγουν με το όχημα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, προκαλώντας μάλιστα υλικές ζημιές στο ένα υπηρεσιακό όχημα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής. Με την αρωγή των αστυνομικών, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τελικά το όχημα, όπου μετά από έρευνα εντόπισαν άλλον έναν προβολέα, καθώς και ένα φυσίγγιο. 

Στη συνέχεια τα 2 συλληφθέντα άτομα οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων