“Σηκώνει μπαϊράκι” ο ΚΣ Μολάων

0

Με επιστολή του ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων ενημερώνει ότι ο σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Το θέμα που έχει προκύψει έχει να κάνει με επιπλέον εισφορά που ζητά η Κ.Σ.Ε. για την εύρυθμη λειτουργεία της θηροφυλακής. Σας παραθέτουμε την επιστολή του κυρίου Μέμιτσα Νικολάου, προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων.

«Μετά το ξεσηκωμό και την αναστάτωση που έχει δημιουργήσει η ενέργεια της Κ.Σ.Ε. να ζητήσει άλλα 5 ευρώ πλέον των 40 ευρώ που εισέπραττε έως τώρα, με την αιτιολογία της εύρυθμης λειτουργίας της θηροφυλακής, έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι τις προηγούμενες ημέρες αποφάσισαν πάλι στα κρυφά, να μειώσουν τους μισθούς των θηροφυλάκων και να προβούν σε απολύσεις.

 Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις καλούμε τους συναδέλφους μας, από όλους τους κυνηγετικούς συλλόγους να αντιδράσουν και να ετοιμάσουμε όλοι μαζί προσφυγές στην δικαιοσύνη αν προχωρήσουν αυτές οι ενέργειες της  Κ.Σ.Ε.

 Είναι αδιανόητο να εισπράττουν έκτακτες εισφορές για την θηροφυλακή και στην πραγματικότητα να μας κοροϊδεύουν όλους, αλλά πολύ περισσότερο τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες, που τις τελευταίες ημέρες που διέρρευσε η απόφαση της Κ.Σ.Ε.,  ζουν μέσα στην αβεβαιότητα.

 Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε ένα βήμα ως σύλλογος και είμαστε αποφασισμένοι εάν κριθεί απαραίτητο, να προχωρήσουμε και δικαστικά έναντι αυτών των ενεργειών».

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων