Προσπάθεια μείωσης των πληθυσμών κορακοειδών στη Μεσσηνία

0

Με απόφαση του Δασαρχείου Καλαμάτας αποφασίστηκε η ρύθμιση του υπερπληθυσμού των πτερωτών θηραμάτων Κάργιας, Κουρούνας, Καρακάξας και Κίσσας στην περιοχή της Τ.Κ. Πολιανής του Δήμου Καλαμάτας και ελέγχου αυτού με κυνηγετικά όπλα το χρονικό διάστημα από  14-8-2019 μέχρι 14-9-2019.

Για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε συνεργείο από κυνηγούς που προτάθηκαν από την πληγείσα Τ.Κ. Πολιανής, αποτελούμενο από τους κατωτέρω κυνηγούς κατόχους αδειών θήρας κατά το κυνηγετικό έτος 2018-2019 ήτοι:
1. Δικαίος Χρήστος του Γεωργίου
2. Δικαίος Παναγιώτης του Γεωργίου
3. Μουτσούλας Θεόδωρος του Ευσταθίου
4. Μουτσούλας Ευστάθιος του Παύλου
5. Σπυρόπουλος Παναγιώτης του Ηλία
6. Σπυρόπουλος Ηλίας του Παναγιώτη
7. Κορομηλάς Κων/νος του Γεωργίου
8. Κορομηλάς Γεώργιος του Αποστόλου
9. Σπυρόπουλος Βασίλειος του Παναγιώτη
10. Δωδέκατος Νικήτας του Ιωάννου
11. Γεωργακίλας Κων/νος του Βασιλείου
12. Καμούζης Παναγιώτης του Γεωργίου
13. Δικαίος Σωκράτης του Γεωργίου

Οι ανωτέρω κυνηγοί που συμμετέχουν στην συγκρότηση του συνεργείου καταπολέμησης είναι ασφαλισμένοι από τον Κ.Σ. Καλαμάτας

Επικεφαλής του συνεργείου ορίζονται:
α) οι Δασοφύλακες της περιοχής Κοστρίβας Νικόλαος και Κότσης Παναγιώτης και απουσία αυτών όποιος άλλος υπάλληλος οριστεί από την υπηρεσία την ημέρα της καταπολέμησης και β) οι Θηροφύλακες Μαλαπάνης Δημήτριος (Ομοσπονδιακός) και Κουρούπης Παναγιώτης (του Κ.Σ. Καλαμάτας).
Το συνεργείο των κυνηγών υποχρεούται να συμμορφώνεται στις οδηγίες των επικεφαλής Θηροφυλάκων και Δασοφυλάκων οι οποίοι καλούνται να αναφέρουν τα αποτελέσματα της καταπολέμησης μετά το πέρας αυτής.
Οι ημέρες και ώρες της καταπολέμησης θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης των επικεφαλής με τους κυνηγούς της ομάδας καταπολέμησης.
Ο Κ.Σ. Καλαμάτας παρακαλείται όπως συνδράμει στη ρύθμιση, ερχόμενος προς τούτο σε επικοινωνία με το Δασαρχείο Καλαμάτας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων