ΑΚΙ Ελληνικών ιχνηλατών στο Αίγιο

0

Ο ΟΦΕΙ συνεχίζει ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ τη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια για τη βελτίωση της Εθνικής φυλής. Κατάφερε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, και πλέον μπορούν να γίνονται ΑΚΙ ιχνηλατών και στην Ελλάδα.

Ο ΟΦΕΙ ξεκίνησε αυτόν το μεγάλο αγώνα από το 2004 και τώρα πια και στη χώρα μας κατάφερε να “ελευθερώσει“ τους ιχνηλάτες από τα χρόνια” δεσμά” τους και μπορούν να δείξουν τα προσόντα τους όλες οι φυλές της ομάδος 6 μέσω των αγώνων ΑΚΙ ιχνηλατών. Ο ΟΦΕΙ ξεκίνησε πρώτος τους αγώνες ( ο μοναδικός όμιλος που έκανε αγώνες εδώ και χρόνια) και το πρωτάθλημα πέρυσι (2018), με δύο αγωνιστικά σαββατοκύριακα δηλαδή τέσσερις αγωνιστικές ημέρες.

Φέτος το πρωτάθλημα ΟΦΕΙ 2019 τελειώνει με τους ΑΚΙ Ελληνικών ιχνηλατών που καταφέραμε να διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον Κ.Σ. Αιγίου στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019. Στο Κιάτο λοιπόν στις 1 Σεπτεμβρίου και στο Αίγιο στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, σε τρεις αγωνιστικές ημέρες, θα έχουν τη δυνατότητα οι λάτρεις της Εθνικής μας φυλής να αλλάξουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα και να διεκδικήσουν μια καλή ή μεγαλύτερη διάκριση που θα τους φέρει στην κορυφή.

Ο Κ.Σ. Αιγίου αν και εκτάκτως λόγω περιορισμένου χρόνου, δέχθηκε να φιλοξενήσει αυτή τη διήμερη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και να είναι το Αίγιο η πόλη η οποία θα ρίξει την αυλαία. Με χαρά θα σας περιμένουμε και σε αυτή τη διοργάνωση η οποία θα περιλαμβάνει το Σάββατο το απόγευμα αναγνώριση και σεμινάριο.

Οι αιτήσεις συμμετοχών θα μπορούν να δηλώνονται στο μέλος του ΟΦΕΙ Ηλία Μάνο στο τηλέφωνο 6942631712 μέχρι και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, έως 12 το μεσημέρι. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή αντάμωση φίλοι μας!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων