Να συμπληρώσουμε όλοι το ερωτηματολόγιο Άρτεμις

0

Συνάδελφοι κυνηγοί,  μην ξεχνάτε το Στατιστικό Ερωτηματολόγιο Κυνηγού του Προγράμματος “ΑΡΤΕΜΙΣ”

Ζητήστε όλοι το ερωτηματολόγιο από το σύλλογο σας,  ξεκινήστε τη συμπλήρωσή του από την πρώτη σας εξόρμηση και παραδώστε το συμπληρωμένο στο τέλος της κυνηγετικής περιόδου. Με αυτό τον τρόπο  αποδείξτε ότι νοιάζεστε για το θήραμα και το παραδοσιακό κυνήγι και ότι στηρίζεται το επιστημονικό έργο των Κυνηγετικών Οργανώσεων .

Το Πρόγραμμα Άρτεμις, είναι η καταγραφή των θηραμάτων που καρπώνεται ο κυνηγός σε κάθε κυνηγετική έξοδο. Είναι το πιο απαραίτητο χρήσιμο εργαλείο για την επιστημονική ομάδα που έχει αναλάβει να παρουσιάσει χρήσιμα στοιχεία όποτε και όπου χρειαστεί. Οι επιστήμονες επεξεργάζονται τα στοιχεία τα ταξινομούν, βγάζουν σπουδαία συμπεράσματα για την ύπαρξη θηραμάτων και τα παρουσιάζουν σαν τεκμήρια στο υπουργείο κατά την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου αλλά και στο συμβούλιο επικρατείας όταν προσφεύγει ο κάθε οικολόγος για να περιορίσει το χρόνο του κυνηγιού.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι καθήκον των κυνηγών που θέλουν να διατηρηθεί η παραδοσιακή μορφή άσκησης του κυνηγίου

Τυπώστε από εδω το 

 ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΚΑΡΠΩΣΗΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων