Μυστηριώδεις θάνατοι κυνηγετικών σκύλων

0

Από αιφνίδιο θάνατο καταγγέλλουν πως έχασαν τα σκυλιά τους, κυνηγοί, του Έβρου.
Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης επισημαίνει πως, κυνηγοί κατήγγειλαν τον αιφνίδιο θάνατο των σκυλιών τους, στον κάμπο του Έβρου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βρυσούλας.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, επικοινώνησε με την WWF, η οποία και ερεύνησε, με τη βοήθεια του ειδικού υπηρεσιακού σκύλου ανίχνευσης δηλητηρίων δολωμάτων, την ευρύτερη περιοχή, στην οποία δεν βρέθηκαν φόλες.

Μετά από το μεγάλο πλήθος, όμως, των κρουσμάτων ο Κυνηγετικός Σύλλογος εφιστά την προσοχή όλων των κυνηγών, οι οποίοι επισκέπτονται την συγκεκριμένη περιοχή.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Μετά από καταγγελίες συναδέλφων ότι έχασαν από αιφνίδιο θάνατο τα κυνηγόσκυλα τους, στο κάμπο του Έβρου και συγκεκριμένα στη περιοχή της Βρυσούλας, επικοινωνήσαμε με την κυρία Ελισάβετ μέλος της WWF που διαθέτει ειδικό υπηρεσιακό σκύλο ανίχνευσης δηλητηρίων δολωμάτων να ερευνήσει τη περιοχή. Μετά από έρευνες για φόλες δε βρέθηκε κανένα κρούσμα στη περιοχή. Παρ όλα αυτά και λόγο των κρουσμάτων με καταστροφικό αποτέλεσμα για τους συναδέλφους που έχασαν τόσα άδικα και για αδιευκρίνιστους λόγους ακόμη τα κυνηγοσκύλα τους, καλό είναι να έχουν τη προσοχή μας τεταμένη όσοι επισκεφτούν την εν λόγο περιοχή”.

 evrosonline.gr/ 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων