Καταδίωξη και συλλήψεις από τη θηροφυλακή για παράνομο κυνήγι

0

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 στελέχη της θηροφυλακής βρίσκονταν σε περιπολία στην ευρύτερη δασική περιοχή μεταξύ Αγ. Ισιδώρου και Λαέρμων.

Εκεί και περί ώρα 7:00π.μ. αποφάσισαν να σταματήσουν αγροτικό όχημα που κινούνταν ύποπτα στην περιοχή. Το αυτοκίνητο δε σταμάτησε σε σήμα των θηροφυλάκων έκανε επί τόπου στροφή και ανέπτυξε ταχύτητα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι θηροφύλακες καταδίωξαν το αυτοκίνητο το οποίο λίγο αργότερα σταμάτησε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε από αυτό κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο και άρχισε να τρέχει προς το δάσος όπου διέφυγε αλλά αναγνωρίστηκε από τους θηροφύλακες πρόκειται για τον Ι. Δ. του Σ. κάτοικο Αγ. Ισιδώρου. Ο συνοδηγός Ε.Δ. του Σ. κάτοικος Αγ. Ισιδώρου, συνελήφθη αφού προέβαλε αντίσταση και οδηγήθηκε στο Δασονομείο Έμπωνα για τα περαιτέρω.

Και οι δυο αντιμετωπίζουν κατηγορίοες για παράνομη θήρα από μηχανοκίνητο μέσο, άνευ αδείας θήρας, άρνηση ελέγχου και απείθεια. Τέλος να σημειωθεί ότι κατασχεθεί το αυτοκίνητο, 8 φυσίγγια εκ των οποίο το ένα χρησιμοποιημένο και 2 μαχαίρια.

 rodosreport.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων