Πέταξε το κυνηγετικό του όπλο για να γλυτώσει απο τους Θηροφύλακες

0

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του νομού Κορινθίας, ασκούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα περιπολώντας στο δάσος της Περαχώρας.

Σε έναν απο τους ελέγχους που έκαναν διαπίστωσαν ότι άτομο που μετέφερε εντός του οχήματός του κυνηγετικό σκύλο, είχε διάσπαρτα φυσίγγια χωρίς ωστόσο να βρουν όπλο. Ο οδηγός του ισχυρίστηκε ότι είχε βγει απλά βόλτα με τον σκύλο του και ότι δεν είναι κυνηγός… Στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο. Οι Θηροφύλακες όμως υποψιάστηκαν ότι δεν τους είπε την αλήθεια και ψάχνοντας τον χώρο προς την κατεύθυνση από την οποία είχε έρθει, βρήκαν το κυνηγετικό του όπλο το οποίο προφανώς και είχε πετάξει.

Λίγο αργότερα το άτομο αυτό ξαναγύρισε στην περιοχή και οι Θηροφύλακες του έδειξαν το δίκαννο το οποίο είχαν βρει. Τότε αυτός αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είναι δικό του και τους ομολόγησε ότι δεν έχει άδεια θήρας.
Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και υπεβλήθη εναντίον του η σχετική μήνυση στο Δασαρχείο Κορίνθου, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού Κώδικα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων