«Πόσο βολικό να τα ρίχνουν στους κυνηγούς»!

0

Το Κίνημα Οργανωμένων Κυνηγών Κύπρου απορρίπτει τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον τους.

Μη Παφίτες κυνηγοί ενδέχεται να έκαψαν τον Ακάμα επειδή οι Παφίτες κυνηγοί δηλητηρίασαν τους σκύλους τους, δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ο Πρόεδρος του συνδέσμου ιδιοκτητών γης Ακάμα (που ως ιδιότητα υπάρχει) Σάββας Χατζημηνάς.

Απαντώντας στις επικρίσεις εναντίον τους, ο Σύνδεσμος Οργανωμένων Κυνηγών Κύπρου (που επίσης υπάρχει) έγραψε αυτό:

Όλοι γνωρίζουν, όλοι ξέρουν αλλά κάποιοι βολεύονται για ακόμη μια φορά να δακτυλοδείχνουν τους κυνηγούς. Πολλές εστίες φωτιάς σε μία περιοχή την οποία κάποιοι επιτακτικά ζητούν να ενταχθεί στις πολεοδομικές ζώνες. Μία περιοχή όπου κάποιοι νιώθουν αδικημένοι καθώς λίγο πιο κάτω ο μεγαλό – developer κατάφερε να χτίσει επαύλεις των εκατομμυρίων και αυτοί δεν μπορούν να πωλήσουν. Μια περιοχή όπου τα συμφέροντα για να καταστραφεί είναι πολλά.

Πόσο βολικό να ξεσπάσει μια πυρκαγιά ημέρα κυνηγίου. Μία μέρα όπου διακινούνται δεκάδες εάν όχι εκατοντάδες αυτοκίνητα στην εν λόγο περιοχή. Βλέπετε εάν ήταν μία μη κυνηγετική μέρα τα πυρά θα στρέφονταν σε συγκεκριμένα άτομα ενώ τώρα… ως συνήθως οι κυνηγοί. Κάθε πυρκαγιά ιδιαίτερα ημέρα κυνηγίου αποτελεί τροφή για τα αντι- κυνηγετικά κινήματα τα οποία θέλουν να ταΐσουν με μίσος και έχθρα τους ακόλουθους τους. Οι κυνηγοί καίνε τα δάση… οι κυνηγοί λερώνουν τα δάση και την ύπαιθρο .. οι κυνηγοί εγκαταλείπουν τα σκυλιά στην φύση…(ακόμη και τα σκυλάκια σαλονιού) . Για όλα φταίνε οι κυνηγοί.

Φτάνει πια, ας ανοίξει ο κόσμος επιτέλους τα μάτια του και να αντιληφθεί τι παιχνίδια παίζουν κάποιοι στην πλάτη μας. Για ακόμη μια φορά τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα καταστρέφουν την χώρα μας και αφήνουμε τον κάθε επιτήδειο να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη με ψεύδη και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πόσο μυαλό χρειάζεται για να αντιληφθεί κάποιος ποιοι έβαλαν την φωτιά; Ένα έγκλημα καλά σχεδιασμένο, με ισχυρό κίνητρο και προγραμματισμένο. Όσοι αναφέρονται για τους κυνηγούς να ξέρετε ότι είναι αυτοί που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και να κρύψουν την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι γνωρίζουν.

Με κυνηγετικούς χαιρετισμούς,

Γραφείο Τύπου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων