Μακελειό για τα … σκυλιά

0

Νεκρός 49χρονος κυνηγός – Στο νοσοκομείο τραυματισμένος ένας κτηνοτρόφος

Σε τραγωδία κατέληξε η αντιπαράθεση που διαδραματίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε αγροτική περιοχή στο Μπαλί του Δήμου Ρεθύμνου.

Ένας 49χρονος κυνηγός έπεσε νεκρός, και ένας ακόμα 45χρονος κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Οι πληροφορίες, κάνουν λόγο για καυγά μεταξύ θύματος και τραυματία καθ’ οτι ο σκύλος του πρώτου μπήκε στο ποιμνιοστάσιο του δεύτερου.

Μετά από έντονη λογομαχία, άναψαν τα αίματα και εκεί βγήκαν τα όπλα με τον ένα να πυροβολεί τον άλλο και τελικά να γίνεται το κακό…

Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε μετά από χτυπήματα που δέχθηκε στο θώρακα ενώ ο φερόμενος ως δράστης τραυματίστηκε ελαφρύτερα και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Η Ασφάλεια Ρεθύμνου εξετάζει με προσοχή κάθε πτυχή της υπόθεσης, καθώς θεωρεί πως η αφορμή για το τραγικό συμβάν ήταν ασήμαντη και πως πίσω από το επεισόδιο ίσως να κρύβεται κάτι άλλο.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο 49χρονος όσο και ο 45χρονος ήταν κάτοικοι της ίδιας περιοχής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τραγικό συμβάν

Συνελήφθη, σήμερα (16.11.2019) το πρωί 45χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, σε βάρος 49χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα (16.11.2019) το πρωί, μετά από διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ημεδαπών, ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 49χρονου και τον τραυματισμό του 45χρονου.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

 www.cretalive.gr/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων